Cum alegi rochia de ocazie în funcție de eveniment

Când trebuie să participăm la un eveniment suntem foarte entuziasmate. Apoi, ne încolțește în minte un gând cu privire la ce ar trebui să îmbrăcăm. Pentru evenimentele mai speciale, rochia este cel mai potrivit articol pentru care putem opta. O rochie de ocazie potrivită este acea rochie care ne pune în evidență calitățile și ne definește silueta. Sunt multe modele de rochii de unde putem alege, dar este foarte important să ținem cont de evenimentul la care mergem.

Rochia ideală pentru bal

Balul bobocilor sau balul de absolvire sunt momente pline de emoție. Aceste evenimente vor rămâne amintiri vii pe care nu le vom uita niciodată. Sunt momente în care trebuie să strălucim. Cele mai multe persoane aleg rochiile lungi pentru petrecerile de la balul de absolvire. Rochiile lungi sunt definiția rafinatății și a eleganței desăvârșite, dar trebuie să ținem cont și de stilul nostru vestimentar. Poate fi neplăcut să alegem o rochie care să nu ni se potrivească și în care ne vom simți incomod. Este important să ținem cont și de forma corpului. Silueta noastră trebuie să fie pusă în valoare, calitățile noastre trebuie subliniate, iar micile imperfecțiuni estompate. Nu toată lumea poate purta rochie de ocazie lungă. Un model de rochie argintie, precum cel de mai sus, este ideală pentru persoanele minione, pentru fetele care preferă rochii midi, pentru persoanele cu o talie definită și pentru acelea care vor să strălucească. Cu o astfel de rochie nu poți da greș la bal.

Rochia potrivită pentru banchet

Banchetul este un moment care marchează un sfârșit, dar și un început. Poate fi momentul în care poți începe să devii o domnișoară cu drepturi depline. Este momentul în care îți pui în valoare calitățile personale și le poți arăta tuturor cine ești. Pentru banchet este potrivit să alegi o rochie de ocazie care să îți accentueze trăsăturile feminine. O rochie elegantă, de ocazie, cu un aspect ușor formal este ideală pentru banchet.

Rochia adecvată pentru petrecerea de cocktail

Marea majoritate a cocktail-urilor au un dress code impus în invitația primită. Ar fi total neplăcut ca cineva să iasă din tipare și să nu-l respecte pentru că este ca și cum nu ține cont de invitația primită. Este de preferat să apelăm la  rochii de cocktail cu care să ieșim ușor în evidență, dar să nu eclipsăm. Un astfel de model de rochie poate fi și rochia neagră care pune în valoare linia corpului și cu ajutorul căreia putem fi o prezență remarcabilă.

Rochia ideală pentru domnișoara de onoare

Pe lângă marea provocare a alegerii rochiei de mireasă, avem pe cap și dilema alegerii celor mai potrivite modele de rochii pentru domnișoarele de onoare. Mireasa poate alege rochiile în funcție de tematica nunții, de preferințele cromatice sau de aranjamente. O rochie bordo ar putea fi ideală pentru orice domnișoară de onoare. Oricine poate arăta uimitor într-o astfel de rochie. Rochiile sunt simbolul feminității, de aceea, trebuie să le alegem cu grijă și atenție. Alegem ceea ce ne place și ceea ce ni se potrivește.

Tu ce model de rochie alegi pentru evenimente?

You may also like

12 comentarii

  1. Multumim pentru sfaturi foarte utile! Toate imi plac foarte mult! DAR cea mai frumoasă pentru mine este cea meargă

  2. cu greu reusesc sa gasesc o rochie care imi place , dar si mai greu un care mi se potriveste din ce am vazut a treia e foarte faina si chiar la fix ca ma pregates sa merg la un botez. Multumesc de recomandare

  3. ce bine ar fi daca ar citi articolul asta toate adolescentele pe care le vad prin poze pe la baluri cu rochii de nase! Conteaza foarte mult sa stii sa alegi o rochie in functie de eveniment, sa nu te trezesti la cocktail cu rochie de nunta sau la nunta cu rochie de inmormantare 😀

  4. E adevarat ca uneori alegerile ne sunt alterate de dorintele personale si ca nu de fiecare data tinem cont si de eveniment asa ca articolul asta prinde foarte bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.