O geantă de voiaj este absolut necesară pentru vacanțele din weekend și nu numai

Sunt o mare iubitoare a vacanțelor scurte gen city break. Mă plictisesc repede și tocmai din acest motiv 3-4 zile într-un singur loc mi se pare suficient pentru a te putea relaxa și distra în egală măsură. Bagajul este un subiect extrem de delicat pentru că îmi este foarte greu să mă rezum la doar câteva lucruri și să nu umplu un tir. Problema vine în momentul în care trebuie să plec cu avionul și atunci sunt ușor constrânsă de situație.

Geantă de voiaj ideală

Geanta de voiaj tip troler pare fi una dintre cele mai bune opțiuni. Gențile de voiaj sunt mai flexibile din punctul meu de vedere pentru că pot fi transportate mai ușor, încăpând în orice poziție în portbagajul mașinii, putând fi înghesuite fără probleme neavând pereți rigizi, cum este cazul trollerelor. Evident că aceasta se încadrează perfect și ca bagaj de mână pentru avion. Cunosc dimensiunile pentru că înainte de a plecat în vacanța din Italia mi-am tot căutat genți care să se încadreze în dimensiunile stabilite de Ryan Air. Aveam nevoie de o geantă care să se apropie cât mai mult de dimensiunile maxime pentru că vroiam s-o exploatez la maxim.

Eu mi-am achiziționat 2 astfel de genți și pot să spun că am făcut una dintre cele mai bune alegeri. Cu siguranță geanta de voiaj dama îmi va fi partener în fiecare vacanță de acum înainte. Spun asta pentru că intenționez să ajung weekend-ul viitor la mare și pentru doar 2 zile cred că această geantă este absolut perfectă pentr a mă chinui să-mi iau strictul necesar.

Genti de voiaj și așteptările noastre de la ele

În momentul în care ne dorim să achiziționăm genti voiaj avem câteva lucruri pe care le urmărim. Eu am să vă zic pe ce pun accentul cel mai mult. Iată 5 aspecte demne de urmărit în momentul achiziționării unei genți de voiaj:

  • să fie perfect compartimentată
  • să fie de dimensiuni medii pentru a putea lua diverse lucruri cu noi în vacanță
  • să aibă roți pentru a ne scuti de a o căra
  • să nu cântărească prea mult atunci când este goală
  • să aibă un design vesel și feminin

Primul lucru de care trebuie să ții cont pentru a alege cea mai bună geantă de voiaj este unde vei merge, cât timp vei sta și cum urmeaza să îți transporți bagajul. Dacă merg într-o călătorie scurtă, de un weekend, mai ales cu mașina personală, cea mai bună alegere este o geantă de umăr(primul model prezentat), deoarece este ușor de umplut cu cele necesare și roțile te ajută să o transporți de la mașină până la destinație.

Voi ce aspecte urmăriți atunci când achiziționați o geantă de voiaj?

You may also like

9 comentarii

  1. stii ce ciuda mi-a fost anul asta ca am plecat de doua ori in concediu si nu am avut geanta din asta de voiaj tip troler? Am eu genti, dar a trebuit sa le car si nu prea mi-a convenit, mai ales ca la unul din hoteluri am gasit parcarea destul de departe de receptie si ne-am saturat de carat.

  2. Nu prea am genti de voiaj mici, de obicei ale mele-s uriase!!! Dar imi plac super acestea pe care le-ai prezentat! Cu siguranta am sa ma laud cu ea, dupa ce o voi cumpara! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.