Bottega Verde și cadourile oferite la fiecare comandă

.Bottega Verde îmi este un site tare drag pentru că mi-am luat de aici foarte multe produse cosmetice. Marea majoritate m-au impresionat plăcut și recunosc că revin de fiecare dată cu drag pe site pentru faptul că oferă câte un  cadou pentru fiecare comandă plasată pe site. Pentru fiecare comandă îți poți alege unul dintre cele 4 produse propuse de către ei. Eu mai mereu îmi aleg gelul de duș pentru că îmi place mult de tot. Este hidratant, mirosul este superb și gradul de spumare este abundent.

Pe site au fost și încă mai sunt o serie de reduceri de care puteți încă profita până la sfârșitul zilei. În dreptul fiecărui produs apare și reducerea care a fost aplicată ca să știți cam ce economie puteți face. Eu am folosit rujuri, BB crem, pudra lichidă mi s-a părut genială, rujuri și creme de față.

Kit de supraviețuire pentru Black Friday

Cu câteva zile înainte de a începe nebunia Black Friday am primit un colet care se numea Kit de supraviețuire de Black Friday de la Bottega Verde. Am găsit în cutie câțiva pași care trebuiesc urmați pentru a mă putea relaxa și mobiliza în a face cumpărături inteligente cu această ocazie. Am să vă povestesc despre aceste aspecte și vouă pentru a vedea exact ce propunere am primit.

Planul era simplu. Încep ziua cu un duș parfumat. După acest pas să-mi hidratez pielea cu o loțiune cu ingrediente naturale. Nici mâinile să nu fie neglijate și să le mângâi cu o cremă fină.  Să acord o atenție specială și buzelor cu un strop de hidratare. După un răsfăț de acest gen să mă bucur de o cafrea/ceai cald care să-mi însenineze ziua prin simplul fapt că pe cana mea preferată apare numele celei mai speciale femei … adică al meu. Cana termosensibilă îmi arată cel mai frumos mesaj în momentul în îmi pun o băutură caldă.

Recomandarea fost făcută și prin combinarea cafelei cu boabele de cacao care au rolul să îmbunătățească starea de spirit și să combată oboseala. Se pot consuma crude aceste boabe sau în combinație cu fructe proaspete, nuci, semințe sau iaurt. Gustul a fost unul diferit față de produsele pe care le consum eu.

Ritualul de îngrijire trebuie completat prin aplicarea unui ruj roșu care are rolul de a-mi reda încrederea în sine. Orice femeie se simte specială cu un ruj roșu pe buze. Eu sunt o mare iubitoare a acestei culori pe buze și chiar mi se potrivește. Rujul în nuanța rosso glam este un roșu delicat, cu nuanțe trandafirii care se vede tare frumos pe buze.

Rimelul Mascara Volume Maxi este acum pe site cu o reducere de 62%. Dacă până acum un astfel de rimel putea fi cumpărat cu 80 lei, acum se găsește aici pe Bottega Verde cu doar 28 lei. O afacere chiar bună având în vedere că acesta conturează foarte bine genele și le oferă foarte mult volum genelor.

Pentru ca ritualul de înfrumusețare să fie complet, lacul de unghii roșu Bottega Verde completează perfect. Este o ojă micuță, cu o perie care întinde foarte frumos lacul de unghii în așa fel încât el să fie uniform.

Care produs vă atrage cel mai mult intre toate cele menționate? Vă plac produsele Bottega Verde?

You may also like

13 comentarii

  1. ojeele de la bottega verde imi plac tare mult si am vazut ca inca mai au in oferta cateva nuante superbe. La 10 lei, chiar sunt foarte bune in perioada asta. Ce mai imi place super mult de la ei este gama cu vanilie neagra.

  2. Am avut si eu cateva produse de la ei, gelul cu vanilie neagra mi-a placut. Din pacate experienta neplacuta care am avut-o de BF de anul trecut m-a facut sa nu-i trec pe lista anul acesta. Pacat… pentru ca au produse bune!

  3. Oja aceea o am si eu. Ador ojele lor. Nu am mai comandat de ceva vreme nimic de la ei, dar asa mi-ai facut o pofta… Ador gelurile lor de dus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.