Cele mai inspirate modele de inele de logodnă care pot fi oferite unei femei

Orice femeie visează la acel moment unic în care bărbatul îngenunchiază și oferă acel inel. Acel inel nu se compară cu nimic și este unul dintre cele mai prețioase bijuterii. Doar verigheta îl mai poate detrona. Sclipirea, eleganță și perfecțiunea acestuia trebuie să fie unice. Inelul perfect trebuie să te pună în evidență și să-l porți cu mândrie de fiecare dată. Ar fi bine dacă ar putea fi asortat cu orice ținută pentru că ar fi incomod să trebuiască să renunți la inel sau la rochia preferată tocmai pentru că acestea nu merg bine împreună.

Tourmaline engagement ring

Inelul de mai sus este ca un fel dorință supremă. Este plin de diamant și nu este accesibil tuturor, dar avaând în vedere că nu primești în fiecare zi un astfel de inel, eu cred că merită investiția. Recunosc că am auzit foarte multe persoane care au colaborat împreună cu prietenii lor în alegerea inelului și întâmplarea a făcut că am auzit și câteva prețuri care m-au cam lăsat cu gura căscată. Marea majoritate a inelelor de logodnă costă minim 4000 lei așa că nimeni nu ar trebui să fie surprins de prețul inelului de mai sus. Calitatea se reflectă în sclipirile de diamant.

Garnet engagement ring

Nu toată lumea poate să poarte un inel masiv ca cel in prima poză. Sunt persoane care preferă un inel finuț. Evident că diferența este de mărime, dar și prețul acestuia este mult mai mic. Personal, recunosc că un inel finuț este mult mai potrivit. Roșu este o culoare care nu este chiar atât de pretențioasă și merge combinată cu mai multe culori pentru a nu fi nevoite să-l dăm jos mult prea des.

Amethyst engagement ring

Îmi plac accesoriile mov. Movul este în top 3 culori preferate și dacă aș putea să aleg, cred că aș merge pe această culoare. Se aseamănă mult cu cel de-al doilea inel și singurele diferențe dintre acestea este faptul că piatra are forme diferite. În rest este asemănător ca și model. Este un inel finuț și elegant care s-ar vedea frumos pe mâna oricărei doamne. Mult mai multe modele găsiți Bbbgem.com pentru că de acolo m-am inspirat și eu cu aceste poze pentru articolul scris.

Voi ce fel de inele preferați?

You may also like

12 comentarii

  1. Sunt foarte frumoase; nici nu pot să mă hotărăsc care e cel mai minunat.Mie în general îmi plac cele elegante şi elegante cu pietre mici dar mă multumesc cu toate:)

  2. recunosc ca in poze imi plac multe modele de inele de logodna, dar putine sunt cele pe care chiar le-as purta. Si nu ca as fi vulpea care nu ajunge la struguri si zice ca sunt acri, dar sunt putine care s-ar potrivi stilului si atitudinii mele. As vrea ceva cu pietricica mica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.