Săpun natural, eficient în scoaterea petelor dificile de pe haine

Copilul îmi dă mari bătăi de cap atunci când vine curățarea hainelor. Spălatul hainelor nu mai era o plăcere pentru că marea majoritate a petelor de pe haine nu se duceau cu nimic. Am cumpărat fel de fel de soluții care să mă ajute să scot pete de mâncare, ciocolata după bluză, sucul de morcovi sau murdăria de pe șosete. Era un chin să le bag murdare la spălat pentru că de multe ori le scoteam cum le-am băgat doar că mai ude.

Cum scoatem petele de pe haine

Sunt pe piață câteva produse disponibile la care putem apela. Printre toate produsele folosite se enumeră Vanish lichid varianta roz, vanish oxi action, nufărul pentru pete și Spray-ul pentru pete de la Amway. Cu unele produse am avut succes și am reușit să le scot, pe altele am cam dat banii de pomană pentru că nici 20% din pete nu scoate. Depinde foarte mult să folosești produsul bun pe pata proaspătă. Dacă folosim foarte multe produse pe pată, se imprimă murdăria prea mult în țesătură și nu mai poate fi scoasă cu nimic.

Am vrut să încerc și un produs solid așa că am apelat la săpunul împotriva petelor de la Rangali. Acest săpun mă duce cu gândul la săpunul de casă folosit de bunicile mele. Este un săpun care are un miros plăcut și în consistența căruia se văd câteva chestii mici abrazive.

De ce am ales săpunul antipete de la Rangali?

Săpunul acesta avea recenzii foarte bune pe site și asta m-a convins să-l încerc. Un alt mare plus al acestuia este faptul că este un produs natural. Este ușor de folosit și are un miros plăcut. L-am folosit exclusiv pe hainele copilului pentru că aici sunt cele mai mari probleme.

Rezultatul obținut: Am luat bluza murdară, am umezit săpunul și am frecat pata cu săpunul preț de câteva secunde.  Este recomandat ca 15-30 minute să fie lăsat săpunul să acționeze și apoi am băgat bluza la mașină. L-am folosit pe o pată de ciocolată, am făcut intenționat o pată cu suc de morocovi și suc de roșii și a reușit să scoată petele fără probleme.

Foarte important este că nu am văzut nici o reacție pe pielea copilului. Ăsta este semn bun că ingredientele folosite nu afecteză pielea și îmi oferă încredea de a-l folosi ori de câte ori am vreo pată dificilă care consider că nu va ieși fără un pic de ajutor.

Voi ce produse folosiți pe petele dificile? Ați încercat acest săpun?

You may also like

16 comentarii

  1. sapun natural care mai reuseste sa scoata si petele? Asta chiar este de vazut si de testat, mai ales ca stii ca eu am probleme cu alergiile si incerc sa ma feresc de detergentii chimici. Mersi de pont.

  2. Mai există așa ceva? Chiar că este o veste bună! Mereu avem câte o problemă nerezolvată cu petele care nu ies cu nimic. Nici substanțele chimice nu sunt prietenele mele, prin urmare am un adevărat stres.
    Săpunul natural pentru pete ar fi soluția ideală în cazul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.