Ce cadouri îi poți cumpăra copilului de 100 lei de la Decathlon

Nimic nu se compară cu bucuria unui copil atunci când primește un cadou. Când sunt micuți se bucură de aproape orice jucărie. Abia după 4-5 ani încep preferințele și dezamăgirile în cazul în care cadoul nu coincide cu preferințele celui mic. Pe de altă parte copiii pot fi îndrumați de către părinți și să-i îndrumăm spre jucării frumoase și utile în același timp. Asta ține mult ți de temperamentul copilului.

Copiii testează limitele, dar și bugetul părinților. Dacă ei văd că părintele îi acceptă jucării tot mai scumpe atunci ei vor încerca în permanență să ceară lucruri tot mai scumpe. Eu încerc să am un echilibru în acest sens și să-o las libertatea de exprimare și alegere. În același timp încerc să-i spun că un lucru este peste bugetul meu și că acesta este totuși limitat. Cei mici sunt mai receptivi decât ne-am putea imagina așa că niciodată nu trebuie să vă fie rușine să le spuneți că nu aveți bani sau că nu aveți suficienți bani pentru a le cumpăra un anumit lucru. În felul ăsta vor învăța să aibă răbdare și să aștepte.

Cadouri utile pentru copii de 1 iunie

Decathlon este unul din magazinele mele preferate și asta pentru că găsesc foarte multe lucruri calitative și utile pentru copii la prețuri accesibile. Recunosc că eu cumpăr mai multe produse pentru copii din acest magazin. Bicicleta, rolele sau chiar trotineta sunt de aici. Ca să nu mai vorbesc despre accesoriile pentru înot, dar și adidașii sau treningul pentru școală.

Astăzi vreau să vă propun 3 produse potrivite pentru a fi oferite copiilor și care sunt mai puțin de 100 lei.

O minge cadou

O minge este de nelipsit din copilăria oricărui copil. Poate că pentru unii copii poate părea un cadou simplu, dar este foarte potrivit. Ca să te poți juca cu minge ai nevoie de corelare, de atenție și emană o bună dispoziție. În Decathlon sunt și mingi speciale pentru diverse sporturi. Cristina merge la handbal și chiar i-am luat o astfel de minge ca să mai exerseze și în afara terenului de sport. De data asta a pui ochii pe o minge de baschet.

Minge de sărit

O minge de sărit poate fi jucăria perfectă atunci când nu știi cu ce să-l bucuri pe cel mic. Aceasta poate fi folosită cu succes atât în casă, cât și afară. Plasticul gros din care este făcut o face rezistentă. Ar fi bine sp respectați grupa de vârstă căreia îi este destinată.

Disc zburător

Discul zburător este super distractiv. Atunci când are chef de joacă puteți să-i oferiți o astfel de jucărie. Acestea pot zbura pe diferite distanțe în funcție de forma și de greutatea acesteia. Am văzut discuri care pot zbura de la 23 de metri, până la 60 de metri. În plus, unele au chiar și protecție anti-șoc în cazul în care se lovesc de diverse obiecte ceva mai puternice.

Voi la ce cadouri vreți să oferiți copilului? Vă tentează vreuna din alegerile mele?

You may also like

19 comentarii

  1. O minge de sărit mi se pare foarte bună pentru a fi oferită cadou .Mulțumim pentru idei draga mea .

  2. Ma intereseaza pt un baiatel. Sigur, mingea, daaaar, la bloc e mai bine sa evit un astfel de cadou :)) Asa ca merg pe site-ul Decathlon sa vad ce pot gasi acolo.

  3. Mingi, niciodata nu poti avea indeajuns si cred palete de tenis de camp saude bagmington 🙂 fac lista si pornesc la drum

  4. O minge chiar trebuie sa luam si noi la pitici, cele de anul trecut au ramas pe afara si sau cam deteriorat, discul l am avut anul trecut, nu prea sau jucat mult cu el,primele zile dupa statea aruncat prin curte.

  5. Mingea de sărit chiar e o idee bună. Mulțumim pentru recomandare,chiar mi-ai dat o idee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.