Bucură-te de locuința ta cu cele mai chic decorațiuni interioare

În orice casă trebuie să se regăsească decorațiuni interioare care să reprezinte amprenta personală a fiecăruia. Aceste elemente ne transformă locuința într-o casă cu stil și personalitate. Avem la dispoziție o gamă largă de obiecte decorative care să completeze stilul nostru. Obiectele decorative moderne, vintage sau cele clasice au rolul de a completa decorul casei. Decorațiunile au puterea de a crea o casă în care să ne simțim noi bine și pentru musafiri poate fi o casă primitoare.

Ce obiecte de decor să alegem

Avem suficiente decorațiuni interioare pentru fiecare încăpere a casei noastre. Aceste decorațiuni interioare ne ajută să îi mărim valoarea casei noastre, să o facem mai frumoasă și mai cochetă. Cel mai bine este să alegem acele decoratiuni de interior care să se plieze stilului casei noastre și care să răspundă nevoilor noastre. Majoritatea decorațiunilor interioare nu au doar un rol estetic, ci și unul funcțional. Pentru că în fiecare parte a casei noastre putem alege un anumit tip de decorațiune, este bine să le alegem cu atenție și în mod corect.

Pentru partea de living și sufragerie putem alege modele de ceasuri de perete sau de masă. Și tablourile sunt elemente foarte interesante. Stickerele de perete pot crea un colț relaxant al livingului nostru care poate rupe aerul banal al camerei. Putem alege să umplem golurile din living folosind ghivece, vaze sau boluri. Le putem umple cu flori sau le putem lăsa ca atare. Modelul lor este important. Trebuie să fie în concordantă cu nuanțele mobilierului din living sau cu cea a pereților.

Dormitorul este o parte importantă a casei. Petrecem momente de odihnă, momente intime, momente plăcute aici și trebuie să avem grijă ca totul să se aranjeze perfect. Atmosfera pe care reușim să o creăm aici trebuie să fie cât mai relaxantă. Accesoriile și obiectele de decor sunt esențiale. Ne concentrăm pe lenjerii de pat. Trebuie să alegem modele interesante, care să transmită un mesaj. Dacă ne orientăm către Levol.ro avem de unde să alegem. Un model de lenjerie de pat cu inimioare este potrivit pentru perioada de Valentine’s Day sau Dragobete. Și modelele de sezon sunt foarte atrăgătoare. Cele tematice, de primăvară sau de iarnă sunt perfecte pentru a trăi atmosfera anotimpului.

În dormitor mulți dintre noi alegem să ținem obiecte de decor de suflet. Aici păstrăm amintiri. Pozele sunt cele mai prețioase amintiri pe care le putem avea. Le putem avea într-un mod inedit aproape de noi în dormitor. Putem alege să creăm un colaj foto deosebit cu o ramă pe post de decorațiune interioară foarte interesantă. Nici baia nu trebuie trecută cu vederea. Aici ne putem crea un colț de răsfăț cu cele mai inedite decorațiuni interioare. Un set de accesorii pentru baie ne va face mai plăcută fiecare utilizate a produselor de îngrijire pe care le folosim în ritualul nostru.

Bucătăria este spațiul din casă în care ne petrecem o bună parte din timpul nostru liber. Aici gătim, aici pregătim mâncarea pentru copii sau ne ben cafeaua alături de cei dragi. Este bine să o facem cu cele mai drăguțe căni. Acestea pot transmite cele mai inedite mesaje. Din orice bucătărie nu trebuie să lipsească un platou de servire deosebit. Cu ajutorul său ne putem surprinde familia sau oaspeții. Decorațiunile interioare sunt obiectele importante ale decorului unei case. Își găsesc locul în fiecare încăpere a unei locuințe. Ele au rolul de a înfrumuseța casa, dar sunt și foarte utile. Decorațiunile interioare sunt practice și utile și le avem în asa fel încât să ne asigurăm confortul optim.

Care sunt decorațiunile preferate din casa ta?

You may also like

22 de comentarii

  1. În ultima perioadă îmi iau decorațiuni special pentru poze, iar multe dintre ele sunt albe. Mi-am renovat balconul anul trecut, unde am pus o bibliotecă albă, de aici și toată nebunia de decorațiuni (colorate cele care stau în zone albe, albe cele care sunt pentru biblioteca neagră). 😀 Foarte frumoasă lenjeria din poză.

  2. In dormitor eu nu prea am decoratiuni pentru ca imi place liber, minimalist. IN schimb, sufrageria si bucataria primesc mereu noi obiecte de decor pentru ca ma ajuta sa transmit acea stare de bucurie si placere pe care vreau sa o gaseasca oamenii care ne trec pragul.

  3. Nu stiu cum se face, dar mereu mai vin acasa cu cate o decoratiune, imi dau asa o stare de bine. Uneori cand se strang prea multe, le incadrez pe categorii si pe anotimpuri, iar pe celelalte le tin in cutii

  4. Articolul tau e din ” zona” mea. Hobby-ul meu este sa creez decoratiuni sau sa le reciclez. Eu schimb des decoratiunile in casa sau in gradina. Ce nu lipsesc niciodata sunt aranjamentele cu flori si materiale naturale, lumanari si perne.

  5. Eu iubesc să decorez casa cu obiecte variate… Cănile simpatice au un loc important în casă la mine, la fel și cărțile sau florile artificiale. Și covoarele pot schimba o încăpere.

  6. Foarte bune sfaturile tale, cam dupa acestea ma ghidez si eu. Imi place ca decorul sa fie unul simplu, dar am foarte multe lucruri primite si e pacat sa le arunc.

  7. De cand ne-am mutat la casa noastra, investesc enorm in tot ceea ce inseamna deco si mobilier. Sunt sufletul casei, ele confera culoare si personalitate locuintei noastre! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.