Articole din garderobă în care merită să investim

Suntem pasionați de modă și de trend-uri. Ne place să ieșim în evidență și să arătăm impecabil. De aceea alegem să investim în haine, accesorii și încălțăminte. Uneori, suntem în dilemă, în privința achizițiilor pe care le avem de făcut. Dacă ne dorim să ne cumpărăm haine sau încălțăminte ori accesorii, ne gândim dacă ni se potrivește și dacă este suficient de frumoasă pentru a o cumpăra. Sunt anumite articole pe care le putem achiziția fără vreun fel de problemă, fără a ne gândi că se vor demoda. În astfel de articole merita să investim pentru că sunt mereu la modă și le putem integra foarte ușor în ținutele noastre. Iată câteva idei de achiziții pe care merită să le facem.

Cămașa albă

Oricine, fie că este vorba de persoane de sex feminin sau de sex masculin, a avut măcar o dată în viață o cămașă albă. Simbol al impecabilului, cămașa albă poate fi integrată foarte ușor în outfit-uri dintre cele mai variate. O putem purta cu pantaloni cu talie înaltă, cu o fustă de blug sau chiar cu o fusta elegantă de piele. Este una din piesele vestimentare care poate fi combinată în cele mai multe feluri și accesorizarea poate fi diversă.

Accesorii colorate

Parte a unei ținute, accesoriile reușesc să impresioneze prin strălucire, prin mărimea lor, prin eleganță. Orice ținută banală poate deveni deosebită dacă o înfrumusețează cu accesorii voi colorate. În plus, acestea ne transmit o stare de bine, ne încarcă de energie pozitivă.

Portofelul

Un articol util, de nelipsit din orice garderobă, portofelul un bun prețios. Ne ajută să ne depozităm lucrurile importante și esențial de care avem nevoie când ieșim din casă. Banii, buletinul și permisul, sunt lucruri importante pe care le poate găzdui un portofel. În funcție de nevoile noastre putem alege portofelul în mărimea care să ne avantajeze pe noi. Avem o gama larga de portofele de piele de unde putem să alegem acel model care ne place mai mult.

Geanta

Orice doamnă sau domnișoară are o pasiune pentru genți. Găsim o mulțime de modele de genți de unde putem cumpăra acelea care ne plac mai mult. Avem de unde alege. O geantă este ajutorul nostru când plecăm la drum. În ea ne punem produsele de igienă personală, documente, căști și produsele fără de care nu putem pleca de acasă.

Pantofii de calitate

Simbol al eleganțe, pantofii sunt un articol pe care trebuie să îl avem în garderobă. O pereche de pantofi de piele va rezista vreme îndelungată, și îi putem purta ani buni. Pantofii trebuie aleși în funcție de calitatea lor, pentru că de acest aspect depinde și sănătatea picioarelor noastre.

Eșarfa

Un accesoriu atât de simplu, dar atât de important, eșarfa ne protejează de frig și de un aer deosebit ținutei pe care o purtăm. Fiecare eșarfă poate fi purtată în mai multe feluri și totul ține de inventivitatea fiecăruia.

Tu ce fel de accesorii preferi sa porți?

You may also like

14 comentarii

  1. M-ai lovit grav cu portofelele pentru ca eu mi-am luat anult trecut un portofel din piele ecologica si anul asta il vad ca deja s-a rupt la fermoar. Si am dat pe el aproape cat as fi dat pe un portofel bun din piele naturala. Nu am facut deloc o alegere buna si mi-e ciuda.

  2. Și eu consider că anumite piese din vestimentația noastră ar merita o investiție mai mare. Am și eu nevoie de o cămașa albă frumoasă și calitativă. La capitolul portofel, niciodată nu prea sunt mulțumită. Îmi doresc unul simplu, simpatic și nu prea greu, dar încăpător. Problemele femeilor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.