Importanța unei bune amenajări la birou

Spațiul în care lucrăm ne ajută să fim mai concentrați atunci când avem o amenajare cât mai plăcută. Munca de la birou impune creativitate și productivitate. Trebuie să avem un spațiu echilibrat cu o structură cât mai atrăgătoare. Spațiul în care ne desfășurăm activitățile de la locul de muncă are un mare rol psihologic asupra angajatorului. Clienții unei companii ajung în anumite situații în birourile firmei cu care colaborează. De aceea, modul în care arată birourilor dintr-o clădire transmite valoarea companiei. Și zona în care este situat sediul birourilor este important.

În București oricine își dorește să aibă locul de muncă cât mai aproape de casă. Puteți căuta cele mai bune spatii de birouri in Cluj, în București, sau în alte orașe importante ale țării. Primul factor de care ținem cont este lumina de la locul de muncă. Lumina ne influențează starea de spirit și puterea de concentrare. Oricine este mai creativ când are o lumină mai bună. De aceea, în orice birou este nevoie de corpuri de iluminat care să ne ofere lumina de care avem nevoie, dar care să se integreze din punct de vedere funcțional în atmosfera spațiului nostru. Culorile din birou nu trebuie trecute cu vederea. Specialiștii susțin că nuanțele de albastru și alb sunt ideale pentru spații în care copiii își fac temele, pentru spațiile de birouri. Putem crea o combinație de nuanțe din alb și albastru pentru o eficiență maximă.

Ce tip de birou sa alegi 

Există companii care sunt compuse din birouri deschise, aducă aceste birouri sunt fără delimitare totală între spațiile de lucru ale fiecărei persoane din companie. Pentru unele persoane sunt beneficii, în timp ce alte persoane nu le prea agreează pentru că dispare intimitatea. Gălăgia din companie poate fi deranjantă și te poate întrerupe din activități. Costurile pentru birouri sunt mai mici. Deși costă ceva mai mult, birourile închise sunt mai spornice. Sunt ideale pentru că angajații au parte de mai multă liniște. Au parte de intimitate. Ocupă ceva mai mult spațiu, dar sunt ideale pentru o companie mare. Bucuriile unei companii trebuie să reflecte imaginea companiei. În orice birou este nevoie de mobilier special. Biroul are sertare pentru depozitare și are spațiu suficient pentru a ne găzdui documentele. Un scaun pentru birou este foarte important, trebuie să fie comod și lejer. Toate aceste aspecte sunt esențiale pentru un birou cât mai bine organizat.

Ce parte credeți ca este importanta în amenajarea biroului?

You may also like

11 comentarii

  1. depinde foarte mult de scopul acelui birou, de tipul de afacere pe care il deserveste. Sunt de acord ca este foarte importanta amplasarea. Si culorile conteaza mult atat pentru personal, cat si pentru clienti sau colaboratori. Nu e chiar asa simplu sa alegi si sa amenajezi un spatiu pentru birouri.

  2. Cu toate că biroul meu este cumva organizat, deseori este destul de încărcat. Cred că ajută foarte mult dacă ai un birou cât mai liber și simplist. Poate o plantă alături ajută pentru a te simți relaxat.

  3. Cred ca este foarte important sa fie un loc aerisit si spatios, in care sa te simti in voie. De asemenea, conteaza lucrurile mici, dar care il transforma intr-un spatiu placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.