Cămașă neagră lungă de la Dragoș Prioteasa

Dragoș Prioteasa este unul dintre puţinii specialişti din ţară pe segmentul de cămăşi bărbaţi și damă. Îmi plac oamenii care preferă să facă un singur lucru şi bine. Cămășile se găsasesc pe Dragosprioteasa.ro în mărimi standard, dar pot fi executate și pe comandă pe măsurile doritorului.

Cum a început proiectul Dragosprioteasa.ro

În jurul vârstei de 20 de ani cu aproximaţie a început să simtă cu adevărat pe pielea lui ce înseamnă să nu-ți găsești cămașa perfectă. La brandurile de renume erau largi la mâneci şi la abdomen, iar de la celelalte importuri, lungi la mâini sau îi iritau pielea pentru că era sensibil la materialele. De atunci, a vrut să rezolve această problemă şi niciun bărbat să numai treacă prin situaţia aceasta.
În 2014 a luat naștere conceputul brandului Dragos Prioteasa şi tot atunci a lansat și magazinul online dragosprioteasa.ro, unde astăzi, în mod special bărbaţii găsesc modele originale de cămăşi. Cămășile sunt lucrate cu până la 6 împunsături/cm, nasturi cusuţi manual pentru rezistenţă, din materiale 100% bumbac, cu următoarele avantaje:
– își păstrează forma după spălare.
– nu sunt transparente.
– lasă corpul să respire, scăzând astfel gradul de a transpira.

Cămașă neagră lungă

Dragoș Prioteasa a creat și o linie specială de cămăși pentru femei și mi-am ales și eu una. Am căutat una care să mă reprezinte și am găsit o cămașă frumoasă care parcă este special creată pentru mine. Chiar dacă de obicei aleg lucruri mai coloaret, de această dată am ales o cămașă neagră. Este prima mea cămașă lungă așa că eram tare curioasă cum se va încadra în outfit-ul meu de zi cu zi și cât de frumos arată.

Modelul cămășii este interesant și deosebit. Exceptând faptul că este o cămașă lungă care este ușor despicată în părți, iese în evidență și prin faptul că are terminația în contrast. În acest fel iese mult mai bine în evidență.  Îmi place și gulerul tunică al acesteia. Materialul este bumbac+ cu elasten și îmi place este este ușor de întreținut și că nu se șifonează ușor.

Eu am purtat-o cu vestă de blană pentru că afară era puțin mai rece și mi se pare ca s-a potrivit perfect. Mi-a plăcut mult s-o port cu mânecile întoarse. M-am cam dezobișnuit să port o cămașă cu mânecile întinse. Chiar dacă am purtat-o cu mânecile întoarse aceastra nu a făcut cute și a mers perfect să o port și cu mânecile normale.

Mie mi-a plăcut mult cămașa aleasă de la Dragoș Prioteasa și vă recomand să aruncați o privire și la modelele de camasi casual barbati. Are mult mai multe modele și are niște modele cu adevărat spectaculoase.

Ce părere aveți de cămașa aleasă de mine de la Dragoș Prioteasa?

You may also like

15 comentarii

  1. eu nu prea port camasi, dar asta imi place. Desi cred ca as vedea-o combinata mai degraba cu o pereche de blugi decat cu pantalonul lucios negru. Parca prea mult negru si simt eu ca ar da mai bine pe un material mat. Dar stii ca eu zic doar ce mi se pare si nu ma pricep deloc la moda.

  2. Are dreptate producatorul. E greu sa gasesti in ziua de azi o camasa de calitate, cum ar fi din bumbac tratat sa nu intre la apa, sa nu fie transparenta camasa si sa se calce usor. O sa-mi cumpar si eu de la ei cel putin o camasa. 🙂

  3. Aceasta camasa iti vine minunat! Culoarea, materialul si croiala sunt absolut fantastice. Love it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.