Cum facem față mai ușor căldurii

Ne place vara pentru că ne bucurăm de soare și căldură.  Putem purta haine lejere și ne dorim să plecăm în concediu. Avem nevoie de o bună hidratare în zillee de vară cu temperaturi ridicate.  Însă trebuie să știm că razele soarelui și căldura prea mare ne pot face rău. Este bine să știm cum ne putem proteja corpul și organismul atunci când ne expunem razelor UV ale soarelui. Sfaturile specialiștilor ne îndeamnă să evităm să consumăm alcool, cafea și să facem dușuri reci.  Iată câteva sfaturi care ne vor ajuta să trecem cu bune prin aceasta vară care urmează să își intre în drepturi.

Adaptarea corpului

Nu este bine să ne izolăm în casă în zilele toride. Este adevărat că expunerea la soare în orele de vârf are efecte neplăcute, dar pentru a-i permite organismului să poată face mai ușor față temperaturilor trebuie să petrecem timp și afară. Este imposibil să nu ne îndeplinim activitățile cotidiene fără a ne expune.

O  hidratare cât mai bună

Vara transpirăm mai mult decât de obicei. Tocmai de aceea trebuie să ne hidratăm cât mai bine zilnic consumând minim 2 litri de apă. Pielea este supusă radiațiilor solare și trebuie s-o protejăm cât ami bine. Tocmai de aceea vom crea o barieră protectoare apelând la creme, spray-uri și loțiuni cu factor de protecție solară. Nu trebuie să lipsească din geanta noastră apa termală care ne va ajuta să ne răcorim fața.

Importanța hainelor

Hainele lejere și comode sunt cea mai bună alegere în timpul zilelor de vară. Tricourile din bumbac nu trebuie să lipsească din garderoba de vară. Pentru a ne proteja picioarele, atunci când trebuie să ne deplasăm mai mult timp pe afară putem alege cheap women pants care sunt comozi și foarte răcoroși. O astfel de pereche de pantaloni de la Cicilookshop.com poate deveni articolul nostru preferat. Piesa de rezistență din garderoba feminină este rochia.
Un model lace bodycon dress poate fi purtată la o petrecere pe litoral. Materialul este lejer, iar modelele sunt atât de variate încât nu putem alege doar o singură rochie. Este important să alegem să ne protejăm cât mai bine pe timpul verii.

Voi la ce trucuri apelați pentru a vă feri de căldură?

You may also like

19 comentarii

  1. Aștept cu nerăbdare căldura. Îmi place foarte mult vara. Pe lângă vestimentația adecvată, folosesc des apă termală. Am mereu în geantă vara

  2. Eu si caldura nu suntem in relatii bune. Inafara de apa pentru o hidratare continua, am mereu vara la mine ochelarii de soare si un eventai, si incerc sa folosesc haine din bumbac care sa imi lase pielea sa respire cat mai bine!

  3. Sa vina vara, ca ne descurcam noi :)) Nu stiu tu, dar eu m-am saturat de ploaia din ultimele zile. Iar avem.primavara cu personalitati multiple. Daca nu ninge, tot e bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.