5 piese fashion spre care mi-am îndreptat eu atenția

Fashion a cam trecut pe lângă mine doar că eu mi-am creat un stil al meu. Am văzut că sunt multe persoane care rezonează cu alegerile mele și tocmai din acest motiv vreau să vă arăt ce produse de pe Dresslily mi-au atras atenția și sper să vă inspire și pe voi în purtarea și accesorizarea ținutei la următoarea petrecere. Chiar dacă în viața de zi cu zi sunt o persoană absolut normală care nu ies din blugi, ocazional apelez la rochii elegante, tocuri și genți fistichii. Tocmai asta vreau să vă arăt astăzi.

Rochie cu dantelă

Iubesc rochiile și îmi place să-mi aleg modele care să mă pună în evidență, să fiu sexy și să emane feminitate. Urăsc să fiu foarte expusă și să fiu mult prea expusă. Un decolteu micuț, un umăr gol sau o rochie puțin mai scurtă sunt potrivite pentru a vă pune în evidență. Ar fi de preferat să nu combinați aceste 3 elemente și să folosiți doar unul din ele. Dacă sunt combinate deja este prea mult.

Geantă Dresslily

Iubesc gențile și deși în viața de zi cu zi port genți uni, îmi place să am în garderobă și câteva modele mai altfel. Modelele cu astfel de print-uri sunt foarte frumoase și atrag foarte multe priviri. Mie mi se pare că arată bine și că este suficient de încăpătoare.

Ghete cu franjuri

Sunt o persoană înaltă și în mod normal n-aș avea nevoie de o talpă mai înaltă. M-am obișnuit să fiu privită altfel pentru că sunt înaltă așa că 5-6 cm în plus nu mă deranjează. Ce importanță are că am 1,72 sau 1,80?! Puțin toc sau o talpă mai înaltă parcă îmi dau un aer mai special și parcă și piciorul se vede altfel. În concluzie, nu ocoliți astfel de încălțăminte. Erau la modă acum câțiva ani și se pare că și acum au revenit în tendințe.

Rochie de catifea

Rochia de catifea poate fi alegerea potrivită dacă aveți o siluetă aproape perfectă. Îmi place să văd cum cade natural pe lângă corp. Este una dintre acele rochii care te fac să pari cu 1-2 kilograme în plus, dar care arată bine. Pe mine m-a cucerit că are mâneci trei sferturi.

Rochie verde

Rochia aceasta nu este tocmai pe stilul meu și totuși are ceva care îmi place. Consider că ocazional putem să încercăm și lucruri noi pentru că avem șanse mari să ne schimbăm. Cel mai probabil în bine. Nu știu cât de bine se va vedea acea dantelă fină pe umeri, dar asta voi vedea în momentul în care ajunge.

Vă plac alegerile făcute de mine?

Nu uita’i de reduceri! Pute’i folosi codul DLBF20 pentru 20% discount:
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd;

You may also like

15 comentarii

  1. de data asta nu ne potrivim la gusturi. Dintre toate piesele adaugate de tine in articol mie imi place doar rochia albastra din catifea si sunt convinsa ca ti se si potriveste, mai ales ca face contrast perfect cu tenul si culoarea parului tau. Sunt foarte curioasa cu ce vei alege sa o asortezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.