4 aparate care îți pot fi de ajutor în vacanță

Să te ocupi de bagajul de vacanță pare a fi o provocare. Cu siguranță adori vacanțele și îți faci planuri de ce trebuie să pui în bagaj. Îți faci bagajele cu câteva zile înainte de a pleca în vacanță, însă ești limitat în privința obiectelor și articolelor personale pe care trebuie să le pui în bagaj. Pentru o minivacanță nu ai de ce să te panichezi. Însă, în cazul vacanțelor de câteva zile trebuie să îți iei cu tine mai multe obiecte care sunt indispensabile pentru o perioadă mai lungă. Pe lângă obiecte de îngrijire personală și documente, ai nevoie de aparate care să te ajute să arăți impecabil. Iată cinci aparate de pus în bagaj, care te vor ajuta să ai o vacanță cât mai liniștită.

1. Termometrul

Ultimul lucru pe care ți-l poți dori este să întâmpini probleme de sănătate în vacanță. De aceea, este bine să îți iei măsuri de precauție. Îți poți face o mică trusă de prim ajutor în care vei include și termometrul. Pe lângă medicamente, ai nevoie și de un termometru, pentru a ști dacă ai motive de îngrijorare sau nu. Acesta este foarte important și pentru familiile care călătoresc în vacanță cu copiii. Ei sunt predispuși îmbolnăvirii. Te poți confrunta cu o insolație sau enterocolită infecțioasă, iar un termometru îți va fi de mare ajutor.

2. Aparatul de călcat vertical

Oricine pleacă în vacanță își dorește să ia parte la evenimentele de sezon din zona pe care o vizitează. Concertele, spectacolele, muzeele, cafenelele, sunt punctele principale de atracție. Ținuta ta trebuie să arate impecabil când mergi în astfel de locuri. Când te ocupi de organizarea bagajului de vacanță, ai grijă să incluzi și fierul de călcat. Un aparat de călcat vertical cu aburi ca acesta este foarte util pentru oricine. Ideal pentru persoanele cărora nu le place să calce și care vor să aibă haine impecabile în cel mai scurt timp. Grație aburului, un aparat vertical de călcat mai întâi înmoaie hainele, care devin ușor de călcat și îndreptat. Acesta este foarte ușor de folosi și, îndreaptă fără prea mare efort cutele de pe haine.

3. Foehnul

Timpul este prețios în vacanță. De aceea nu îți poți permite să pierzi timpul la salon pentru a-ți aranja părul. Cu ajutorul unei perii și unui foehn poți avea un păr frumos aranjat, în doar câteva minute. De aceea, este bine să îl ai în bagajul de vacanță. Iar pentru a avea loc de toate aceste produse în bagaj este nevoie de o bună organizarea bagajului pentru vacanta și de folosirea produselor în format mini.

4. Epilatorul

Orice doamnă sau domnișoară adoră să stea la plajă. Pentru cineva care pleacă în vacantă în grabă, pe nepregătite, este recomandat să aibă în bagaj un epilator. În plus, niciodată nu se știe când ai nevoie de câteva retușuri.

Care este aparatul de care nu te lipsești în vacanță?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

17 comentarii

  1. fierul de calcat vertical este o comoara la casa omului. Eu am avut unul ieftin, no-name si tot facea treaba bunicica. Calcam perdelele cu ele super rapid. IN vacante nu prea am fost, dar imi imaginez ca multora le este util si cand sunt in concediu. Si stiu ca nu ocupa mult loc si nu este nici foarte greu. Pot doar sa imi imaginez ce grozav ar fi unul ca asta de la Philips.

  2. in general nu iau aparate cu mine. poate nu fac bine, ca ar merge un feohn sau un epilator uneori, insa merg pe principiul ca-n 2-3 zile, cat stau plecata… nu am nevoie de nimic prea complicat

  3. Nu m-am gandit niciodata sa iau cu mine aparatele acestea. In general,foehn este la hotel (sau eu mizez pe asta, cel putin). Dar termometrul chiar ar fi de nelipsit.

  4. drept sa-ti zic, nu plec chiar cu niciunul dintre ele :)… simplific lucrurile, nu sunt asa pretentioasa si nici nu ma supar de ceva necalcat!

  5. Toate sunt indispensabile intr-o vacanta. Depinde de durata ei. As putea renunta la termometru si aparatul de epilat, daca e vorba de o saptamana. Nu suport sa am bagajul aglomerat, chiar daca nu il car eu. Fierul ala de calcat mi-ar trebui si acasa, nu numai in vcanta.

  6. Imi doresc si eu un aparat de calcat vertical,am auzit ca este foarte bun! Multumim pentru sfaturi foarte utile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.