Află cum un implant dentar este soluția problemelor tale stomatologice

Un implant dentar este o metodă modernă și eficientă de înlocuire a dinților pierduți. Procedurile stomatologice clasice de remediere a problemelor dentare nu sunt tocmai comode și suportabile. Punțile dentare sau protezele mobile creează un disconfort permanent și nu au tocmai un aspect natural. Pentru că o dantură impecabilă poate reprezenta cheia succesului, în cele ce urmează vom vedea cat costa un implant dentar și care sunt avantajele utilizării lor.

Ce este un implant dentar

Un implant dentar reprezintă o piesă formată din titan pur și care are formă de șurub de obicei. Rolul său este de a crea o rădăcină artificială în osul maxilar, pe locul în care dintele sau dinții naturali lipsesc. Implantul este compus din două formațiuni și anume implantul propriu-zis și un segment supraosos numit bont proteic.

Dezavantajele lipsei dinților

Pierderea dinților ne afectează atât masticația cât și aspectul estetic al feței. Să ne aflăm în public și să nu putem savura o cină sau să putem servi o prăjitură din cauza lipsei dinților ar fi tare neplăcut. Pierderea unui dinte afectează dinții vecini și poate duce și la pierderea acestora. Este important să apelezi la servicii stomatologice de încredere. O clinica stomatologica in Bucuresti la care poți apela pentru a-ți reface structura dentară îți poate readuce zâmbetul strălucitor și cu aspect natural.

Avantajele unui implant dentar

Un prim avantaj al optării pentru un implant dentar pentru o rezistență foarte mare, de până la 25 de ani, și din acest punct de vedere este preferabil oricărei lucrări tradiționale. Calitatea unui implant dentar este una superioară, oferind utilizatorului un confort psihic și fizic zilnic.

Un implant dentar are un aspect natural, arată și se simt la fel ca dinții naturali. Optarea pentru aceste implanturi vă oferă posibilitatea de a mânca și cele mai dilematice alimente fără a prezenta nici cel mai mic risc. Un alt avantaj de o importanță majoră oferit de un implant dentar este că acesta nu se cariază.


Un implant dentar vă aduce modificări pozitive, care vor îmbunătăți aspectul dumneavoastră și vă vor ajuta să căpătați un aspect întinerit. Vorbirea ta va fi îmbunătățită și tu vei avea doar motive de bucurie. Din punct de vedere al părții financiare, nu trebuie să îți faci griji, pentru că costul unui implant dentar. Anumite clinici vă pun la dispoziție oferte personalizate. Puteți alege o modalitate de plată avantajoasă care vă ajută să optați pentru un implant dentar chiar dacă situația financiară nu vă poate permite.

Ținând cont de durata de viață relativ mare a unui implant, investiția merită a fi făcută. Toată dantura poate fi înlocuită, însă măseaua de minte nu merită a fi supusă unor servicii de acest fel. Rolul său nu este nici funcțional, nici estetic, tocmai de aceea este de preferat sa optați pentru extractie masea de minte. Un implant dentar este o investiție foarte avantajoasă și care va reda mobilitatea dentară. Puteți apela la aceste servicii fără cel mai mic regret.

 

You may also like

26 de comentarii

  1. Am nevoie de un periaj profesional si de un detartraj, ma bucur ca am gasit aceasta clinica moderna.

  2. Cat costa un implant dentar? Iti spun eu – mai mult de cat isi pot permite jumatate dintre romani. Norocul nostru ca la cabinetele private se accepta acum si plata in rate, ca statul roman nu deconteaza nimic in materie de servicii stomatologice.

  3. Un implant dentar este solutia perfecta pentru un zambet frumos, pentru o dantura perfecta! Medicul stomatolog trebuie sa fie unul dintre cei mai buni prieteni ai nostri!

  4. Din pacate, cred ca si eu am nevoie de un implant dentar dar teama mea este legata de anestezie, fiind cardiaca cu probleme destul de grave, luand si anticoagulant, e mai dificila interventia. Premolarul cu pricina, deja ma atentioneaza prin dureri ca situatia nu e roza deloc.

  5. Am si eu nevoie de 4 implanturi. Sunt molar, dar cu timpul voi simti lipsa si cred ca acum e cel mai potrivit sa actionez. Aceasta clinica are preturi excelente. Multumesc de recomandare.

  6. Ca orice lucru, si implantul dentar are avantajele si dezavantajele sale, dar este de preferat metodelor clasice de refacere a danturii. Parerea mea…

  7. Cred ca problema vizitelor mai rarae la stomatolognu are legatura cu neincrederea ci cu durerea care o implica. Desi cu medicul de familie suntem prieteni, totusi stomatologul foarte rara se incadreaza in aceasta categorie.

  8. Investitia intr-un implant dentar este intotdeauna o investitie care merita. Golurile din gura atrag dupa ele o intreaga serie de probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.