Și un liber profesionist are nevoie de Realcont.ro

În zilele noastre, tot mai mulți oameni doresc să lucreze pe cont propriu. Internetul facilitează contactele dintre persoane, de aceea se poate lucra de la domiciliu ca și de la birou. Fie că scrii articole publicitare, faci site-uri sau oferi consultanță în domeniul pe care îl stăpânești (traduceri, avocatură, notariat), în cazul în care nu agreezi să lucrezi în prezența altor colegi, poți avea un birou improvizat la domiciliu.

Știu persoane care se bucură din plin că nu sunt nevoite să se trezească în zori și să iasă prin frig, ceață, umezeală sau pe soarele puternic să se ducă la serviciu. Unii lucrează în pijamale, iar când simt nevoia iau o pauză, își fac un duș, savurează o cafea sau se uită la televizor.

Alții, care lucrează tot pe cont propriu și-au deschis birouri și au 2-3 angajați.

Există liber profesioniști cu studii superioare: avocați, medici, stomatologi, notari, specialiști it, porfesori și artisti care depind de contractele de colaborare, unii cu studii de specialitate, alții extrem de talentați: actori, soliști, instrumentiști, dansatori, magicieni și prezentatori.

Toți trebuie să își achite în mod legal impozitele față de stat și au obligația de a ține o evidență contabilă reală a tuturor veniturilor.

În caz contrar vor plăti statului despăgubiri astronomice și li se va știrbi imaginea. În plus, firmele care își desfășoară activitatea legal, au nevoie de colaboratori onești care să nu comită ilegalități care să le afecteze și pe ele.

O firmă de contabilitate profesională

Da, știu la ce te gândești citind acest material! Să mai fii obligat să angajezi un contabil permanent pe munca ta? Să îi asiguri salariu lună de lună și să achiți și pentru el contribuții? Poate că dorește și un birou, să îți pună în ordine actele pe care i le pui la dispoziție. Nu este cazul să te frământe toate aceste gânduri, fiindcă poți apela la servicii RealCont.ro.

Firma își desfășoară activitatea de 14 ani în România și oferă servicii de contabilitate de calitate premium la distanță. Porfesioniștii de aici îți trimit toate bilanțurile de care ai nevoie și dovezile achitării tuturor plăților prin adresa de e-mail. Îi poți delega să te reprezinte la Casa de Sănătate, la Casa de Asigurări și la Administrația Financiară.

Veștile bune nu se opresc aici. Buni cunoscători ai legislației economice în vigoare îți pot oferi consultanță economică și fiscală de câte ori le soliciți acest lucru.

Dacă te grăbești să faci un contract cu ei pe un an acum, vei obține o lună de servicii contabile gratuite și uite așa mai adaugi o economie la capitolul colaborării tale cu Realcont.ro.

Consider că aceasta este cea mai eficientă formă de a ține evidențele contabile la zi și de a afla ultimul bănuț aflat în cont. Realcont.ro îți pune la dispoziție contabilul fără pretenții, care nu cere birou curat și dotat cu echipamente performante și consumabile de top, nici bonuri de masă sau prime, ci își face treaba foarte bine, fără să pună atâtea condiții.

You may also like

6 comentarii

  1. Suna foarte bine!Chiar este mult mai practic sa apelezi la o firmă de contabilitate! Totul devine mai usor iar ei sunt mereu la curent cu toate modificarile!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.