Rezolvări miraculoase cu produse Vivanatura

Îmi plac produsele care vin în ajutorul meu cu scopul de a-mi rezolva diverse probleme. De exemplu, produsele pe care am să vi le arăt astăzi mi-au fost de un real ajutor și m-au scăpat de câteva dureri, de o piele uscată și de pișcăturile unui animăluț necunoscut de pe mânuța fetiței mele. Am să vă pobvestesc despre fiecare în parte ca să vă faceți o idee despre eficiența produselor Vivanatura.

Cremă de față pentru tenul uscat

Eu am tenul mixt și îmi aleg creme speciale pentru problemele tenului meu. De fapt, i-am cumpărat această cremă mamei mele. Fiindcă am început să am zone mult prea uscate pe ten am zis să mă folosesc și eu puțin de crema ei înainte de a i-o înmâna. Știam că nu s-ar fi supărat așa că am aplicat-o de 4-5 ori pe ten și cojițele apărute din cauza frigului au dispărut ca prin minune. Interesant este că mama mea este foarte încântată de această cremă și susține că se ridică la nivelul așteptărilor ei. O folosește în combinație cu câteva soluții antiage care o ajută săaibă un ten îngrijit.

Produsele de la Vivanatura s-au remarcat prin faptul că sunt produse naturale și fără parabeni. În ceea ce privește această cremă pot să spun că este perfectă și pentru că combină niște uleiuri naturale precum: uleiul de cocos, uleiul de macadamia și uleiul de cătină. Un alt ingredient minune este și aloe vera care contribuie la menținerea echilibrului pielii.

Cremă pentru picioare – Variscan

Dacă nu ai probleme cu picioare nu ai cum să înțelegi. Îmi simt uneori picioarele umflate și am îneput să mai folosesc creme pentru că am impresia că mă ajută. Folosesc cu cea mai mare încredere această cremă pentru că este un produs 100% natural cu extracte de hamamelis, castan, salcie, tătărască. Se recomandă a fi aplicată această cremă seara pentru că atunci stai  relaxată și cu picioarele întinse.

Gel cu argint și aloe vera de la Vivanatura

AloePlant este un gel 100% natural de aloe vera cu argint și ulei de tea tree. Aloe vera hidratează și emoliază pielea, calmează iritațiile și ajută în cazul expunerii excesive la soare. Previne cicatricile și este adjuvant în cazul înțepăturilor de insecte. Uleiul de tea tree are efect antiacneic.

Eu l-am folosit pe mânuța fetiței mele. A venit de la grădiniță cu vreo 2 pișcături cărora nu le dădeam de capăt. În doar 2 zile acestea au dispărut miraculos și pielea și-a revenit la normal. O voi păstra și pentru vară și pentru pișcăturile de țânțari și alte probleme.

 

În concluzie, sunt tare încântată de aceste produse și le-am găsit utilitate la fiecare în parte. Produsele de la Vivanatura sunt produse fabricate în România și sunt naturale. Voi încerca și alte produse din portofoliul lor de produse pentru că mi-au demonstrat că sunt bune

You may also like

15 comentarii

  1. sa stii ca am sa imi iau si eu crema aceea pentru masajul picioarelor, nu pentru mine, ci pentru sotul meu, care are probleme cu circulatia si dureri de picioare dupa ore bune de stat numai in picioare la munca. Stiu ca extractul de castan este foarte bun pentru problemele circulatorii.

  2. Mama a folosit produsele de la ei, insa mie nu mi-au priit. Am sa incerc totusi crema pentru masajul picioarelor, insa in rest, trebuie sa gasesc produse din gamele celelalte pentru ten

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.