Oja mata Melkior si tehnici de folosire

Iti doresti un efect mat pentru manichiura ta? Melkior iti aduce acum o veste buna!

Saphir, Onix, In Love, Grenat, Agate. Sunt denumirile noilor Oje Mate Melkior. Se gasesc atat in flacoane de 15 ml, cat si in flacoane de 4,5 ml care sunt ideale pentru a fi strecurate in geanta.

oja-mata-melkior-min

De ce merita sa folosesti Oja Mata Melkior? Pentru ca este rezistenta, pigmentata, prezinta uscare rapida, asigura o acoperire foarte buna si confera manichiurii un efect mat. Recipientul din sticla are o forma ergonomica, capac anti-alunecare si este prevazut cu pensula lata pentru aplicare rapida.

Sfatul Specialistului:

* Cand aplicati oja, tineti cont sa fie unghia degresata (si sa fie curatata in cazul unghiei exfoliate).

* Inainte de oja, se aplica neaparat o baza pentru protectia unghiei.

* Pentru un efect foarte mat al manichiurii, se aplica 2 straturi foarte subtiri de Oja Mata si se asteapte 1-2 minute intre straturi.

Pret sticluta 4,5 ml – 9,90 lei

Pret sticluta 15 ml – 29 lei

Gasiti aici toate culorile si modelele –> link

Ai unghii exfoliate sau casante? Melkior iti sare in ajutor!

Noul Lac de baza cu Vitamina E creat de Melkior se absoarbe foarte repede in unghie, creste aderenta lacului de unghii si prelungeste rezistenta lui.

Se gaseste in flacon de 15 ml si in flacon de poseta de 4,5 ml.

Contine Vitamina E, de aceea este foarte bun pentru unghiile exfoliate sau casante. Protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Cum se foloseste? Se aplica un singur strat pe unghia naturala degresata in prealabil.

Pret: 29.00 lei (15 ml) / 9.90 Lei (4,5 ml)

Gasiti aici produsul –> link

nou-oja-mata-melkior-1-min nou-oja-mata-melkior-2-min nou-oja-mata-melkior-3-min nou-oja-mata-melkior-4-minnou-lac-de-baza-cu-vitamina-e-min

You may also like

5 comentarii

  1. Eu sunt indragostita de produsele de la Melkior. Imi plac rujurile care au culorile,textura,rezistenta mea preferata,imi plac toate nuantele de oja care imi rezista foarte bine pe unghii,se usuca repede si-mi dau nuanta dorita. Imi place sa folosesc pentru fiecare unghie alta culoare si atunci mana mea arata foarte chic si cool . Ador toate produsele de la Melkior pentru deosebita lor calitate ! Multumim draga mea pentru aceasta minunata prezentare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.