Cadouri parfumate de la Fragonard.ro

Un cadou parfumat de la Fragonard și-a făcut apariția în cufărul meu cu cosmetice. Ei sunt unii din sponsorii Galați Beauty Swap care ne sunt alături la fiecare ediție. Deja ne-a obișnuit ca de fiecare dată să primim cadouri parfumate. Site-ul lor este plin de astfel de minunații și de produse care mai de care mai tentante. Cred că ar putea fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru persoanele care sunt în căutarea unui cadou cochet.

Cadouri primite de la Fragonard

La penultima întâlnire am primit un săpunel sub formă de ou și un mini parfumel. Puteți vedea aici produsele primite și au fost cumva cu tematică pentru Paște. De data asta am primit un cadou tot un săpun doar că acesta are miros de lavandă. Săpunul îmi lasă pielea învăluită într-un parfum delicat și o piele hidratată. Mărimea, dar și forma este perfectă pentru primirea oaspeților sau pentru mânuța delicată a unui copil.

Parfum Belle De Nuit Fragonard

Toată lumea este fascinată de parfumuri. Îmi place să las o mireasmă plăcută în urma mea. Ca să nu mai vorbesc cât este plăcut este să auzi întrebarea: „Cu ce parfum te-ai dat? Miroase superb!” . Sunt la a doua mostră de parfum de la Fragonard și recunosc că Belle de Nuit este exact pe gustul meu. Nu mă pricep foarte bine să descriu aroma, dar acum aș putea să spun despre acest parfum intens și cu ușoare influențe fructate.

Note de vârf noptita, ylang ylang, gardenie

Note de inimă trandafir, violetă, mușcată

Note de bază prună, lemn, mosc

Un parfum cu adevărat special pe care mă bucur că l-am descoperit. Este un parfum perfect pentru iarnă pentru că mi se pare puternic și mă încântă faptul că este persistent. Chiar mi se pare că a persistat mai bine de 8 ore. Pot să spun asta din primele aplicări pentru că după asta nu mi-am mai dat seama exact singură.

You may also like

14 comentarii

  1. Daca rezista atat de mult cu siguranta o sa-l iau si eu. Mai ales ca am descoperit printre aromele lui trandafirul si moscul, doua ingrediente care pe mine ma incanta atunci cand e vorba de un parfum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.