Frumusețea naturală vine din natură, GamARde protejează tenul cu ingrediente naturale

Visăm la tinerețe fără bătrânețe, la un ten perfect, o piele frumoasă și catifelată. Apelăm la remedii, tratamente și trucuri pentru  a avea un ten fără cusur. Specialiștii în cosmetică de la GamARde au creat dermatocosmetice BIO, certificate organic, pentru că s-au gândit să ofere o atenție specială a îngrijirii tenului. Acestea sunt produse de îngrijire a pielii pentru persoane cu particularități aparte. Cosmeticele obișnuite conțin coloranți, conservanți, parfum. Toate aceste ingrediente sunt nocive pentru pielea noastră.


Cosmeticele cu ingrediente naturale sunt produse inovatoare cu acțiune benefică asupra pielii noastre. Mi se pare minunat să avem la dispoziție produse menite să mențină pielea sănătoasă. Consider că prevenția este cel mai bun tratament pentru a ține la distanță probleme ce pot apărea. Azi avem la dispoziție cosmetice organice care redau sănătatea tenului nostru și acționează ca un scut contra barierelor dăunătoare cu care ne confruntăm.

Cosmetice bio vs cosmetice naturale 

Ne preocupă foarte tare gândul de a ști că tot ceea ce folosim este sigur, sănătos, natural. Tot mai multe femei caută să folosească doar produse cosmetice bio sau cosmetice naturale. Pentru a evita să folosim produsele care conțin ingrediente dăunătoare tenului. Cred că fiecare dintre noi, cel puțin o dată-n viață, ne-am confruntat cu probleme ale ten. Tenul sensibil este mereu expus din cauza poluării, a apei dure, a sensibilității pe care o manifestă. Tenul acneic este la fel de expus posibilități de a avea probleme. Acneea și coșurile sunt un coșmar al oricărei persoane. Din  dorința de a scăpa de imperfecțiuni sau probleme ale tenului, am apelat la produse care mai rău au făcut decât să ne rezolve problema.
Produsele cosmetice bio sunt produse atestate de un organism de certificare care își desfășoară activitatea în conformitate cu normele europene. Dacă acordăm atenție ambalajului produselor cosmetice, putem vedea că majoritatea produselor cosmetice au un termen de valabilitate de până la 24-36 de luni. Ne interesează să aibă un termen de la valabilitate ok, de la deschidere, ca acestea sa fie valabile mai mult timp. Însă, nu este deloc bine să ne mulțumim că au un termen mare de valabilitate. Acest aspect ne demonstrează că în compoziția unor astfel de produse cosmetice intra ingrediente chimice care le conservă pentru o perioada mare de timp.

În contrast cu acestea, produsele cosmetice bio au un termen de valabilitate de doar 6 luni. Timp suficient cât să putem consuma întreaga cantitate de produs. Produsele bio nu au în compoziție parfumuri sintetice.  Acest fapt ne arată că produsul este sigur pentru pielea noastră și îl putem folosi cu încredere. Ingredientele unui produs cosmetic bio sunt mai concentrate și mai eficiente. Timpul de acțiune al produselor cosmetice bio este mai mare decât al produselor cosmetice obișnuite. Imaginați-vă că aplicați fond de ten atunci când mergeți la un eveniment. Ar fi neplăcut sa vedeți că acesta nu rezistă atât timp cât este nevoie. La fel se întâmplă și cu produsele bio, care niciodată nu ne vor dezamăgi. Ele vor acționa la nivelul pielii atât timp cât este nevoie pentru a ne ajuta tenul.
Este important ca un produs să acționeze asupra pielii până la următoarea rutină de îngrijire din zi. Produsele cosmetice naturale sunt produse care au la bază ingrediente naturale. Știm că produsele precum lăptișorul de matca, mierea de albine, uleiurile esențiale, sunt produse foarte lăudate. Natura este aici pentru noi, pentru a ne bucura de ea, pentru a ne pune la dispoziție tot ce avem nevoie pentru a ne proteja tenul. Natura este marele laborator al frumuseții naturale. Medicii dermatologi ne sfătuiesc la apelăm la cosmetica naturală atunci când celelalte produse nu au efect. Eu zic sa începem să le folosim de azi. Astfel, vom preveni orice problema a tenului și nu trebui să ne preocupăm de tratarea ei. Produsele cosmetice naturale și bio de la GamARde sunt produse eficiente, care acționează în profunzime și ne redau frumusețea de care avem nevoie.

GamARde – elixirul frumuseții

GamARde este un brand care lucrează pentru noi și veghează la crearea celor mai bune produse dermatocosmetice în cel mai ecologic mod posibil. Pe de-o parte, grija pentru noi, pe de altă parte, din dragoste pentru mediul înconjurător, specialiștii au căutat o soluție pentru a ne bucura de frumusețea chipului uman și respectarea naturii. Specialiștii GamARde s-au gândit la toate. Chiar și la modul în care se ocupă de preparare și amestecarea ingredientelor produselor cosmetice. Grija pentru frumusețea noastră este în sarcina brandului GamARde. Bazate pe o combinatie inovatoare de apă termală GamARde, bogată în sulf cu proprietăți dermatologice și ulei de argan organic cu virtuțile sale prețioase, gamele GamARde aduc epidermei cele mai delicat confort pe care il merită. Putem să apelăm cu încredere la produsele lor și ne vom convinge că am făcut cea mai bună alegere.

You may also like

18 comentarii

  1. Sunt putine companiile care se incumeta sa intre pe piata asta de produse bio pentru ca este greu si sa obtii toate ingredientele 100% sigure, dar mai ales să folosești mijloace de productie si de ambalare in acord cu viata ecologica pe care vrei sa o promovezi. Gamarde se pare ca a reusit.

  2. Nu am folosit niciodata produse Gamarde, tocmai ce am aflat despre calitatile acestora, despre diferentele dintre de BIO si Natural. Am intrat si pe site si preturile mi se par accesibile pentru oricine.

  3. Gamarde este, de departe unul dintre brandurile mele favorite, deoarece produsele acestora se pliaza la fix pe nevoile mele. Tot ce am folosit de la ei mi s-a potrivit de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.