Scrisori pentru Moș Crăciun – Spectacol copii Galați

Copiii au nevoie de o atenție aparte. Este bine să îi ajutăm să se integreze ușor în societate, să participe la spectacole și să mergem cu ei la teatru. Vor învăța ceea ce înseamnă disciplina, vor învăța să se bucure și să îi respecte pe cei din jur. Părinții le dau copiilor tot ce-și doresc doar că aceștia trebuie să știe că sunt și anumite limite și că nu li se cuvine totul. Eu încerc să bifez cât mai multe activități cu fetița mea și să merg la cât mai multe spectacole.

Scrisori pentru Moș Crăciun – Spectacol Marili

Marili este o trupă de animație din Galați care a apărut ca urmare a pasiunii lor de a aduce zâmbete pe chipul celor mici. Pe plan local au ajuns foarte cunoscuți și anul trecut au avut primul lor spectacol care a fost un real succes. Iubite de copii, personajele de la trupa de animație Marili din Galați au pregătit o surpriză pentru cei din oraș. Cu un succes răsunător, reușind să vândă 500 de bilete în doar o săptămână, anul trecut, spiridușii lui Moș Crăciun revin și anul acesta cu o poveste plină de năzdrăvănii. Așadar pe 5 Decembrie , de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați va fi spectacolul pentru copii „Scrisori pentru Moș Crăciun”.

Spectacolul este o creație proprie a trupei Marili, o scenetă de Crăciun, ce durează aproximativ 1h , o poveste plină de năzdrăvănii, în care Rudolf, renul lui Moș Crăciun încurcă sacul cu scrisori cu sacul cu morcovi și distruge dorințele copiilor. Ajutoarele moșului împreună cu cei din public reușesc să refacă toată scrisorile distruse și împreună salvează Crăciunul!

( Copiii până în 3 ani nu plătesc bilet, pot fi ținuți de un părinte în brațe și se achită un singur bilet) > 3 ANI – 30 RON
ADULȚI: 30 RON

Detalii și bilete: 0746 589 0601 (Ilioara), la Club X si 0 din Țiglina 1, bloc PS 14 C.

Detalii despre Spectacolul Scrisori de Crăciun

Hai la spectacol! Din repertoriu amintim “Gândăcelul”, “Ciocolata”, “Dansul prieteniei”, “Vrem să vină Moș Crăciun”, “Moș Crăciun e aproape de noi”, “Spiridușii lui Moș Crăciun”, ‘’Noapte de vis’’, “Pizza”, “ Ne învârtim”, “Autobuzul”, etc. Copiii vor cânta și vor dansa alături de personajele spectacolului, iar în final vom trage împreună concluziile zilei. Dorim să păstrăm unele surprize pentru atunci pentru a exista un farmec specific sărbătorilor de iarnă.
Scenariul: Arbune Ilioara
Personaje: Arbune Ilioara, Andreea Serban, Chirila Mirela, Ema Postolache, Andreea Sburlea, Bianca Rubica, Irina Mocanu, Stoica Andreea, Chiriac Iuliana, Radu Postolache si Antonio Morosanu.

Voi ce activități mai faceți cu copiii în această perioadă? Cu cine mă văd la spectacol?

You may also like

11 comentarii

  1. Ce poate fi mai minunat pentru copii decât spectacolele cu povești? Scrisorile pentru Moș Crăciun este și un titlu atractiv, sunt convinsă că grupa Marili va avea mare succes și priză la publicul de prichindei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.