Colțul de relaxare din living, spațiul pentru lectură

Fiecare dintre noi avem anumite locuri din casa noastră, unde ne răsfățăm și ne delectăm. Eu am în plan ca o bună parte a sufrageriei din casă să o dedic unui colț doar al meu. Bine, nu doar al meu, aici aș putea să îi citesc și fetiței mele câte o poveste. Vreau să mă dedic mai mult lecturii. Consider că cititul aduce o multitudine de beneficii nouă. Niciodată nu avem îndeajuns de multe cunoștințe. Lectura ne ajută să ne îmbogățim vocabularul. Îmi doresc să aflu cât mai multe din orice domeniu.

Îmi doresc să aflu cât mai multe din orice domeniu. Să îmi lărgesc orizonturile, să descopăr trăiri ale personajelor cărților. Pentru mine lectura înseamnă educație și disciplină și am de gând să dedic atât de mult timp cât pot acestei activități. Îmi plac acele cărți care îmi aduc relaxare, care mă ajută să am acea stare de liniște. Eu zic că cititul unor cărți ne poate servi și drept lecție de viață. Văd cititul ca o parte din viața noastră care ne aiută să purtăm discușiile la un alt nivel.

Creează cel mai frumos living

Pentru living-ul meu, pe care îl văd ca pe o zonă de interes a casei, un spațiu esențial de socializare, caut ce este mai bun. Mobila, accesoriile și tendințele sunt punctele de reper care mă ghidează în alegerile pe care vreau să le fac. Pentru că mi-am propus să mă apuc serios de citit, am nevoie de o bibliotecă frumos organizată. Setul de living CanCan este ideal pentru sufrageria mea. Aceasta îmi permite să organizez cărțile pe care le dețin deja cărțile existente, dar și să îmi pot organiza suficient de bine și restul lucruruilor.

În concluzie, biblioteca are spații deschise și acoperite în egală măsură. Acesta aspect îmi permite să depozitez vesela pentru musafiri, paharele de cristal, cărțile și evident un loc special prevăzut pentru televizor. Pentru că am început să pun preț și pe obiectele de decor, acum mă bucur că am acele polițe de sticlă iluminate cu led care le pot pune mai mult în valoare. Livingul meu ar fi complet cu o canapea de colț și un fotoliu care să-mi ofere confortul unei relaxări maxime și un spațiu de lectură ideal.

Cum aleg mobila pentru colțul de lectură

Mobila are durată de viață foarte lungă și tocmai din acest motiv cibzuim tare bine înainte de a face o alegere. De aceea nu cred ca merită să mă zgârcesc dacă îmi doresc să îmi achiziționez corpuri de mobilier cochete și comode. Este important să alegem biblioteca și fotoliul sau un scaun și în funcție de spațiul de care dispunem. Eu dau importanță designului acestora, dar este importantă și calitatea materialelor și rezistenta lor în timp. Este bine să se integreze și cu stilul casei mele și în arhitectura living-ului. Deja mă văd cufundată în acel fotoliu moale, răsfoind paginile unui roman de dragoste, într-o searp de toamnp liniștită.

Tu ai un colț al tău unde lecturezi?

You may also like

31 de comentarii

  1. De obicei citesc in dormitor… Dar indiferent de unde ai citi,trebuie sa ai un mobilier de depozitare al cartilor,iar living-ul este cel mai la indemana,fiind cel mai spatios,il poti decora cu mobilier compartimentat si iti poti organiza dupa placere lucrurile/cartile.

  2. Nu prea citesc ce e drept , din lipsa de timp dar imi place sa am totul in ordine , asezat . Si nu ma zgarcesc deloc cand vine vorba de cumparat ceva pentru casa .

  3. Nu am inca, dar imi doresc! As vrea sa am si eu o biblioteca cu un birou si un fotoliu unde sa pot sa scriu si sa citesc in liniste deplina. Dar deocamdata e doar un vis.

  4. Eu am carti si-n baie! Citesc pe unde apuc dar, recunosc, ca locul meu preferat pentru lectura, ramane fotoliul din salon, langă o cafea fierbinte si o ciocolata cu menta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.