Nu ai chef să gătești? Nu-i nimic, luăm o pizza

Cei mai mulți bani se cheltuie pe mâncare. Chiar dacă faci mâncare gătită sau preferi să-ți iei ceva gata preparat, tot cheltuim o mare parte din buget pe așa ceva. În perioada liceului și chiar a facultății, mâncarea nu era o prioritate pentru mine. Mâncam puțin și dacă se întâmpla ca mâncarea gătită de mama să nu fie pe placul meu, nu mâncam pur și simplu. Acest aspect îmi convenea de minune pentru că așa mă mențineam în formă.

Îmi amintesc și acum cu plăcere că mâncam pizza o dată pe săptămână. Asta se întâmpla de obicei în weekend când ieșeam în oraș la un suc. Nu cred că se întâmpla ca acest aspect să se repete de 2 ori pe săptămână. Cred că asta se întâmpla și din cauza faptului că nu aveam la tot pasul pizzerii care să servească pizza la felie sau alte magazine cu covrigi, gogoși și alte tentații de acest gen.

Acum a venit timpul să mă apuc și eu de gătim și pot să zic că îmi place mult această activitate. Mă relaxează și o fac cu drag. Îmi gătesc ce-mi place și totul îl fac după gustul meu. Din acest motiv nu prea mai refuz mâncarea în ultimul timp și chiar am mai acumulat și câteva kilograme în plus. Asta nu mă împiedica ca atunci când nu am chef să fac ceva, să optez pentru o pizza. Iubesc pizza și încerc să nu mănânc foarte des.

Cum facem cu mâncarea la pachet?

Muncim mut și uneori ne petrecem aproape jumătate de zi într-un birou. Nu poți să mănânci zilnic covrigei sau să vii cu caserola de acasă. Eu cel puțin nu pot face asta și prefer să-mi comand câte ceva atunci când vine ora mesei. Oferta este atât de generoasă încât ai de unde alege și poți mânca ceva cald și totul să fie după preferințele tale. Dacă vrei să vii cu pachețel la tine asta înseamnă ca dimineața sau seara să pierzi timp cu gătitul și mie îmi cam displace acest aspect.

La Pizzicato, de exemplu, găsim meniuri extrem de diversificate încât este aproape imposibil să nu găsim ceva care să ne placă. Putem intra pe site să vizualizăm întreaga comandă și să alegem pizza, grătar, supe sau chiar meniuri. Unele meniuri sunt chiar avantajoase și deloc de neglijat.

Voi cât de des comandați mâncare?

You may also like

6 comentarii

  1. În mare parte mănânc mâncare gătită, doar ca din când în când prefer sa ma răsfăț și să-mi comand ceva din oraș sau sa ma duc pe la un fast food.

  2. Nu prea imi comand mancare, nu prea mananc fast-food aleg sa imi pregatesc eu in casa. Insa daca mergem in oras si se nimereste sa fim o gasca mare de nevoie servim si noi ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.