Ce condiții trebuie să îndeplinească o husă de tabletă pentru a fi perfectă

Tableta a devenit o extensie a telefonului. Eu le folosesc pe ambele pentru a-mi rezolva problemele. Mai exact tableta îmi oferă ceva mai multe opțiuni decât o poate face telefonul. Sunt tare mulțumită de achiziția făcută doar că trebuie să recunosc că împart tableta cu copilul. Asta implică o atenție mai bună la protejarea acesteia pentru că copiii sunt mai repeziți, mai agitați și de multe ori aceasta ia contact cu solul cel puțin o dată pe zi.

Eu recunosc că nu aș folosi nici o clipă tableta fără husă și tocmai din acest motiv vreau să vă arăt ce aspecte urmăresc eu atunci când îmi caut o astfel de husă. Mă gândesc că aceste detalii v-ar putea ajuta și pe voi să faceți una dintre cele mai bune alegeri. Sunt extrem de multe modele de huse tablete și tocmai din acest motiv trebuie să alegem inteligent.

1. Să aibă posibilitatea de a fi folosită stand

Mie îmi place să mă uit la filme pe tabletă. Este perfect atunci când poate fi pusă pe birou sau chiar pe masă pentru a sta relaxate și să ne concentrăm doar asupra filmului fără a ne mai stresa în ce poziție să ținem tableta pentru a avea cea mai potrivită poziție.

2. Să fie ușoară

Caut tablete ușoare care să fie ușor de folosit de mine, cât și de copil. Dacă tot pun preț pe acest aspect îmi doresc ca și husa să fie ușoară. Pun accent pe acest detalșiu tocmai pentru că am întâlnit și huse care depășeau cu mult greutatea tabletei. 

3. Să fie o husă magnetică

Husa magnetică ajută să se păstreze cît mai bine bateria. Eu am tableta sincronizată cu telefonul și recunosc că majoritatea notificărilor de pe rețelele de socializare apar pe ambele gadgeturi. Norocul meu este că tableta are o baterie extrem de bună și că ține suficient de mult încât să-i mai rămână și copilului un strop de baterie ca să se mai joace și ea.

4. Să protejeze tableta

Eu sunt o mare iubitoare a brandului Iphone. Știu că ecranul este de sticlă și vreau să protejez gadgeturile ca nu cumva să nu mă bucur suficient de mult de fiecare în parte. Mi s-a întâmplat chiar și mie să scap accidental telefonul pe jos și folia de sticlă mi-a salvat ecranul de un ditamai dezastrul. După ce am schimbat folia, am lăsta telefonul pe marginea unei mese și iar a căzut și în nici o săptămână am stricat deja 2 folii. Asta m-a convins să nu mai folosesc telefonul fără folie de sticlă și fără husă. Aceeași atenție o am și pentru tabletă. Am obligatoriu pentru ea o husă, dar și folie și asta vă recomand și vouă să faceți.

5. Să poată fi atașată și o tastatură

Mai nou am văzut că poți folosi o husă cu tastatură încorporată care se poate comporta ca un mic laptop. Asta ar ușura mult munca și ar fi mult mai ușor de folosit.

Voi ce detalii urmăriți la o husă?

 

You may also like

17 comentarii

  1. Si eu vad filme, noaptea, pe tableta, cand ,a cert cu sotul meu pe telecomanda.
    Si da, am husa si folie de protectie inca din prima zi.Tin la ele si nu vreau sa am surprize.

  2. uite se vede ca nu am tableta. Nu m-as fi gandit ca trebuie sa poata fi folosita si pe post de stand husa sau ca se poate atasa si tastatura la ea! Ma bucur ca am aflat si acum stiu ce sa ii cumpar varului meu de Craciun, ca tot si-a luat el tableta de BF>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.