Ulei cu cristale pentru par blond Kallos(review)

Părul nu trebuie neglijat așa că trebuie să îl protejăm cât putem noi de bine. Acum folosesc placă, feon, perie, ondulator și toate folosesc niște temperaturi ceva mai ridicate decât este obișnuit părul meu așa că el trebuie protejat pentru a avea un păr frumos și sănătos. Atunci când părul este despicat și arată ca o mătură se vede foarte urât așa că nu trebuie să îl neglijăm.

Când eram în facultate toată lumea spunea că cea mai bună protecție pentru păr este Serul cu cristale de la Kallos. Într-adevăr un produs minunat. În amintirea acelor vremuri mi-am cumpărat un ulei cu cristale pentru păr blond de AICI. Am vrut să încerc ceva nou și din acest motiv mi-am luat varianta pentru păr blond.

Uleiul este recomandat exclusiv pentru înlăturarea tonurilor „galbene”(decolorate) din părul blond. Datorită folosirii uleiului, părul își recapătă adevărata nuanță de blond, moliciunea și strălucirea naturală. Este ideal pentru părul permanent, vopsit sau oxigenat. Oprește despicarea firului de păr și despicarea vârfurilor.

Eu îl folosesc de fiecare dată când folosesc vreun aparat de uscat sau aranjat părul. Evit să îl folosesc atunci când îmi las părul să se usuce singur pentru că am impresia că îl îngrașă puțin. În perioada rece folosesc măcar feonul așa că l-am folosit aproape după fiecare dată când m-am spălat.

Am văzut o ușoară îmbunătățire și părul meu arată mai bine. Se folosesc 3-4 pompițe în funcție de lungimea părului și se aplică pe vârfuri. Eu am părul mediu spre lung, dar pentu un păr mai scurt trebuiesc folosite mai puține pompițe. Produsul este foarte spornic și ajunge o lună și jumătate sau chiar două, în funcție de cât de des aplicați produsul.

Ați încercat produsele de îngrijire a părului de la Kallos?

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.