Advent Calendarul Notino vine cu reduceri zilnice

Notino este site-ul care oferă cea mai diversificată gamă de cosmetice și are cele mai bune reduceri. În plus, pe site găsim cele mai noi produse care nu pot fi găsite nici într-un alt magazin online și pentru mine asta contează foarte mult. În primul rând sunt pusă la curent cu toate noutățile și în al doilea rând pot fi printre primele persoane care încearcă produsele cosmetice. Trendul anului acesta sunt reducerile din Advent Calendar.

Cum putem beneficia de reducerile de pe Notino din Advent Calendar

Ideea unui Advent Calendar este să găsești zilnic o o ofertă specială până în ziua de Crăciun. Anul ăsta, în fiecare zi pe site în dreptul zilei în care ne aflăm găsim o reducere. De exemplu, pe 1 Decembrie, am găsit pe Notino reducere de 20% la toate produsele Lacoste. Din păcate am văzut mult prea tâzrziu oferta și n-am avut timp să analizez oferta lor prea bine și nici să văd ce produse beneficiază de această reducere.

Astăzi, 2 Decembrie, la cumpărarea unei plăcii de întins părul Remington Shine Therapy S8500, primești gratuit o perie de păr plată Remington. Și tot așa va fi în fiecare zi până pe 24 decembrie. Va fi o lună plină de reduceri zilnice și de promoții fel de fel. Eu vreau să-i cumpăr soțului meu un parfum cadou de Crăciun și sunt cu ochii pe aceste reduceri pentru că sunt convinsă că într-una din zile voi prinde și o adtfel de promoție.

Ce alte promoții extra găsim pe Notino

Periodic găsim oferte noi pe Notino cu reduceri și cadouri oferite pentru achiziționarea unui anumit segment de produse. Găsiți aici oferta curentă și v-am arătat și o parte dintre promoțiile care se desfășoară în perioada următoare. De exemplu, la achiziționarea parfumului Cacharel Yes I am primim cadou o variantă în miniatură a parfumului sau dacă cumpărăm produse Makeup Revoloution de 125 ron, primi cadou un mystery bag cu produse în valoare de 180 lei. Sunt foarte multe astfel de reduceri la mai multe tipuri de produse și le puteți verifica pe site.

Beauty box Notino cu produse must have în acest sezon

Notino a creat un beauty box special creat pentru un ritual de îngrijire și înfrumusețare complet. Foreo Luna este un dispozitiv de curățare a tenului extrem de apreciat. Acest dizpozitiv promite o curățare profundă și delicată a tenului. Doar acest produs costă la fel de mult cât prețul acestui beauty box. Ca și cum restul produselor din cutie sunt absolut gratuite și, din cîtge văd eu, și restul produselor sunt de top. Acest beauty box poate fi cumpărată pentru a fi oferită cadou sau pentru noi. Pentru că și noi merităm un cadou.

Vouă vă plac reducerile? Ce părere aveți de advent calendarul creat de Notino pe site?

You may also like

18 comentarii

  1. eu voi fi cu ochii pe calendar pentru ca inca nu i-am cumparat cadou de craciun sotului si sper sa ma ajut de o oferta sa il cumpar mai ieftin. Si ofertele alea cu produse cadou sunt super. Eu am luat de Black Friday produse Freedom de 90 de lei si am primit cadou produse Freedom de 180 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.