Cosmetice cu celule stem de la Green Lab (review)

Femeile au devenit mai pretențioase când vine vorba despre produse care trebuie să le ajute să se mențină tinere sau să întârzie apariția ridurilor. Acum suntem mult mai atente la ingredientele menționate pe etichetă și punem preț pe review-uri scrise sau primite din partea prietenelor. Green Lab este o firmă românească, nou lansată pe piață, care folosește cele mai înalte tehnologii pentru a aduce toate beneficiile de care avem nevoie.

Eu am folosit aproape o lună de zile aceste 3 produse exclusiv pentru a vedea cât de bine se comportă. Cu alte cuvinte, mi-am făcut o rutină de îngrijire a tenului doar cu produse Green Lab și vreau să vă povestesc despre cât de bine m-am înțeles eu cu produse lor.

Demachiant de ochi cu ulei din sâmburi de struguri

Orice rutină de îngrijirea tenului începe cu demachierea. Fie că este dimineață sau seară, acest obicei trebuie să fie unul obișnuit și să avem grijă de tenul nostru. Peste noapte tenul se încarcă de sebum și trebuie curățat dimineața. Dacă vă ștergeți foarte bine tenul seara, veți vedea că la demachierea de dimineață, discheta nu va rămâne complet curată.

Demachiantul de la Green Lab face o treabă foarte bună și mă ajută să-mi curăț foarte ușor tenul fără să mi-l încarce sau să-l lase uleios. Toate produsele din această gamă au același miros. Nu-mi dau seama exact cu ce să asemăn acest miros, dar acesta nu persistă deloc.

Chiar dacă denumirea acestuia este lapte demachiant, consistența acestuia este densă și nu este deloc lichidă. Curăţă foarte bine fără fi nevoie să insist prea mult.

Cremele de la Green Lab

Cremele sunt ușor speciale față de cele încercate până acum. Cremele NU CONȚIN materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi și parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetici.

Cremă de zi cu ulei de sâmburi de struguri

Crema de zi are un ambalaj foarte asemănător cu cea de noapte și diferența dintre cele două este denumirea și că cea de zi are un soare, iar cea de noapte o lună. Nu este o problemă majoră. Important este conținutul.

Ambalajul este perfect din punctul meu de vedere. Produsul este închis ermetic în acest tub și nu permite aerului să pătrundă în interior. Prin simpla apăsare pe vârful tubului de cremă, conținutul iese la exterior cu ușurință. Dozarea produsului este puțin câte puțin și nu se face risipă deloc.

Am început să caut creme cu factor de protecție și mă bucur că are SPF 15. Pentru mine este suficient pentru că folosesc cremă nuanțatoare cu SPF 50. Este o excelentă bază de machiaj, intră foarte repede în piele și nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață.

Crema de zi poate fi achiziționată online de aici.

Cremă de noapte cu ulei de sâmburi de struguri

Închei ritualul e îngrijire a tenului cu crema de noapte de la Green Lab. Dacă până la 30 de ani, nu puneam mare preț pe ritualul de îngrijire a tenului, acum nu prea se întâmplă să mă culc fără să mă dau cu cremă. Chiar dacă timpul alocat îngrijirii mele a scăzut, încerc să nu mă ignor pe mine și să am grijă de tenul meu acum pentru a nu regreta mai târziu.

Crema de noapte are o textură la fel de lejeră ca cea de zi și are același miros. Dacă cineva mi-ar dezlipi etichetele, n-aș putea să fac diferența între una și alta și pot fi ușor confundate. Important este să facă ce promit și să fie eficiente. Uleiul de sâmburi de struguri este foarte apreciat în industria cosmetică pentru multiplele proprietăți pe care le are și în combinație cu restul ingredientelor se pare că fac o treabă foarte bună.

Efectele se văd în timp și pentru că am încredere în aceste produse le voi folosi în continuare pentru că-mi plac. Sunt ușor de aplicat și intră rapid în piele fără prea mult efort. Îmi place că produsul este obținut printr-o pompiță și cred că aceasta este cea mai igienică metodă.

Crema de noapte poate fi achiziționată de aici.

Ce părere aveți despre produsele Green Lab? Vi se par tentante?

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.