Pregătirea încălțămintei pentru sezonul rece

Vremea este destul de prietenoasă și temperaturile țin cu noi. Cu toate astea nu este tocmai potrivit să stăm cu piciorul la vedere. Dimineața și seara este răcoare și ar fi de preferat să apelăm la încălțăminte închisă sau să lăsăm porțiuni mici de picior la vedere. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt câteva perechi de încălțăminte pe care am pus eu ochii și, cine știe, poate vă inspiră și pe voi în a face următoarele alegeri.

În categoria chunky heel boots găsim tot fel de botine. Eu am pus ochii pe o pereche de botine decupate. Îmi place să apelez la încălțăminte de acest gen pentru că mi se pare că oferă un aer aparte ținutei. Recunosc că apelez la genul ăsta de încălțăminte atunci când nu plec la prima oră de acasă. În felul ăsta nu risc să-mi fie rece la picioare.

Încălțăminte acoperită pentru toamnă

Acum ar trebui să-mi pun la punct cizmele. Aici black chunky heel boots am găsit cizme mai lungi sau mai scurte în funcție de preferințe, de statură și de preferințele în materie de toc. Nu toată lumea apelează să poarte tocuri într-o zi obișnuită și mizează pe comoditate și confort. Tocmai aceste aspecte trebuie să le urmăreasc atunci când fac alegerile și să aleg în funcție de locul în care acestea vor fi fi purtate.

Îmi este și groază când mă gândesc că în scurt timp va trebui să mă orientez și către o încălțăminte îmblănită care să-mi țină de cald la iarnă. Merg pe ideea că mai este suficient de mult timp până atunci și am în plan doar categoriile menționate. Trebuie să verific și ce încălțăminte mai am pentru iarnă și abia după asta să fac alte câteva achiziții noi.

Pentru moment mă bucur de vremea bună. Chiar sunt ncântată când pot adopta outfituri lejere. Încă pot purta bluze cu mâneci trei sferturi, ghete decupate, geci subțiri sau sacouri, etc. Mă gândesc cu groază că de săptămâna viitoare se va mai schimba situația și sper ca trecerea spre o vreme urâtă să se facă lent.

Voi cum vă pregătiți de vremea rece?

You may also like

13 comentarii

  1. As prefera sa ramana vremea cum e acum…zilele sunt calde si placute. Iar trebuie sa scot hainele groase din dulapuri.

  2. Mm , nu imi doresc sa se racească vremea . In oraş dimineaţa este foarte rece dar pe timpul zilei e foarte frumos . Parcă nu mi-as pregati ghetuţele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.