Vara este sezonul celor mai frumoase concedii și vacanțe în Bulgaria

O vacanță este oricând binevenită. Vara oferă cele mai plăcute amintiri, natura este vie și plină de culoare. Atât muntele cât și marea devin puncte turistice de vizitat. Agențiile de turism ne oferă pachete turistice atât în țară cât și internațional. Bulgaria a devenit una dintre țările preferate de turiștii români pentru petrecerea concediilor de vară. Deși distanța de la o țară la alta este mare și presupune timp pierdut pe drum, turiștii aleg să meargă în concediu în Bulgaria cu avionul.

Bulgaria – destinație turistică râvnită

Pe coasta Mării Negre se afla foarte multe stațiuni turistice de vară populare. Bulgaria este o țară soră cu România, primitoare și caldă. O destinație relaxantă, presărată cu izvoare de apă minerală. Litoralul bulgăresc este foarte apreciat pentru că pune la dispoziția vizitatorilor 110 stațiuni turistice. Datorită climatului blând, nivelului scăzut de salinitate a apei, lipsa florei și faunei dăunătoare organismului, Bulgaria a devenit o stațiune turistică mult râvnită.
Albena, Riviera, Nisipurile de Aur, Sfinții Constantin și Elena, Obzor, Elenite, Sunny Day, sunt doar câteva dintre cunoscutele stațiuni litorale ale Bulgariei. Această țară își servește vizitatorii cu profesionalism, asigurându-le servicii de calitate. Curățenia este un cuvânt definitoriu pentru Bulgaria. Nu doar că este o destinație de vis și reprezintă o destinație foarte accesibilă din punct de vedere financiar. La aceleași costuri ca la noi în țară, vă puteți bucura de un sejur all inclusive. Nisipul fin, apa albastră și caldă a mării, soarele strălucitor și confortul sunt principalele atuuri ale Bulgariei.

Cum poți să ajungi rapid în Bulgaria

Atunci când plecați în vacanță tot ceea ce vă doriți mai mult este să ajungeți cât mai repede la destinație. Călătoritul cu mașina necesită un timp mai îndelungat și uneori poate fi mai costisitor decât călătoritul cu avionul. Să poți ajunge în concediu în Bulgaria cu avionul te scutește de timpul pierdut inutil și te trimite mai rapid în vacanță. Călătoritul cu avionul este confortabil și mult mai sigur decât cu alte mijloace de transport.
În mai puțin de o jumătate de oră poți ajunge în Bulgaria cu avionul. Nici nu reușești bine să te instalezi în avion că deja ai ajuns la destinație. Pachetele de vacanță ale agenției de turism includ și deplasările cu avionul. Astfel puteți călători la un preț foarte bun în concediu în Bulgaria cu avionul.

Avantajele plecării în concediu cu avionul

Primul și cel mai important avantaj de a călători cu avionul când plecați în vacanță este economia de timp. Poți ajunge în Bulgaria cu avionul foarte repede. Cu o simplă rezervare online sau în agențiile de turism fizice ți-ai asigurat un zbor lin către zona în care urmează să îți petreci concediul. Plecând în concediu cu mașina poți risca să ți se strice și în plus aceasta se uzează. Astfel economisești timp alegând ca mijloc de transport avionul. Siguranța oferită de avion este un criteriu esențial de a opta pentru acest mijloc de transport. O vacanță în Bulgaria cu avionul vă ajută să vă bucurați, în cel mai scurt timp, de concediu.

You may also like

19 comentarii

 1. In minivacanta asta daca Hori avea pasaport, treceam granita. Am stat la Mangalia, iar in prima zi am mers pana in Vama Veche. Pana aproape de granita chiar. A fost ca un semn ca in una din zile sotul a trebuit sa mearga pana la Nessebar. Un mic colt de rai! E frumos litoralul bulgaresc. Si la noi e fain atata timp cat mergi unde nu e cocalaraie. Dar din pacate si in o zona linistita, e suficient sa vina un nesimtit ca strica tot!

 2. ferice de cei care nu au teama de avion ca ajung imediat. Eu daca vreau sa ma duc cu masina in Bulgaria, pierd o gramada de timp pe drum, dar asta e. Sper sa ajung si eu, daca nu anul asta, macar la anul.

 3. Nu am ajuns pana acum in Bulgaria, am mers la noi…dar pe drum cand ne intorceam de la mare ne gandeam ca anul viitor ar fi frumos sa trecem granita…sa mergem la bulgari…Vom vedea daca vom reusi la anu’ 🙂

 4. Am fost în Bulgaria acum câțiva ani, la Elenite-Nessebar. Am mers cu mașina. A durat ceva timp drumul nu doar pentru că destinația noastră era practic în partea cealaltă parte a Bulgariei, ci și pentru că se lucra la diverse autostrăzi și gps-ul ne ducea prin tot felul de localități. A fost o experiență interesantă, dar la final parcă aș fi preferat totuși o variantă mai scurtă/rapidă.

 5. Nu m-am gandit niciodata la aceasta varianta dar cred ca e foarte utila mai ales ca astfel evit aglomeratia de pe sosele si de la vama.

 6. In Bulgaria nu am plecat cu avionul, mi se pare prea aproape marea lor de noi, poate doar daca alegi o destinatie mai in interiorul tarii ca sa zic asa, altfel cu masina direct.

 7. Nu am reusit pana acum sa ajung in Bulgaria, insa planuiesc sa o fac anul viitor. Am citit numai impresii bune despre locatiile de acolo, mancare si conditii excelente de cazare 🙂

 8. Am ajuns la concluzia ca exista doua mari categorii de turisti: unii care vor sa se relaxeze si pentru care conteaza doar plaja, hotelul si mancarea, plus modurile de a se distra seara, si altii pt care conteaza sa aiba o perna pe care sa puna capul seara, o farfurie cu ceva comestibil la masa si o gramada de muzee, situri arheologice, locuri istorice si alte alea de vizitat. Pentru mine Bulgaria face parte dintre destinatiile unde nu ai ce vedea, e pentru prima categorie de turisti.

 9. Bulgaria a castigat turismul european in ultii ani datorita turismului de calitate, lucru pe care am fi putut sa-l facem si noi, dar de, ai nostrii au ales sa se imbogateasca peste noapte si nu sa investeasca.

  1. Pai cei cu afaceri pe litoral vor sa facă bani mulți in 3 luni ca sa nu mai fie nevoie sa muncească in restul anului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.