4 accesorii care înnobilează orice ținută

Când vorbești despre stil, vorbești despre accesorii. Diferența dintre o ținută banală și una foarte atrăgătoare stă în accesoriile pe care alegi să le porți. Accesoriile au menirea de a întregi o ținută și de a o pune în valoare, sunt acel ceva care este asociat personalității tale. Acestea îți scot la iveală preferințele și îți definesc creativitatea. Ele sunt elemente indispensabile în lumea modei și ocupă un loc special în dressing-ul tău, fiind iubite deopotrivă de femei și și de bărbați. Iată cinci accesorii pe care trebuie să le ai în garderobă pentru a-ți defini ținutele pe care le porți.

1. Bijuteriile

Inele, coliere, cercei, broșe, bijuterii pe care le porți cu drag și care vorbesc mult despre tine. Bijuteriile pe care le porți trebuie să îți completeze ținutele și să nu contrasteze. O bijuterie corect alesă îți poate pune în evidență trăsăturile fetei, îți evidențiază senzualitatea gâtului sau a decolteului ori finețea încheieturii mâinii sau chiar delicatețea degetelor. În mod special, la ocaziile deosebite din viața ta se impune să purtăm bijuterii. Nu trebuie să îți lipsească din cutia de bijuterii un colier și o pereche de cercei rafinați.

2. Ochelarii de soare

Deși unele persoane consideră că ochelarii de soare sunt un accesoriu de purtat doar pe timpul verii, eu zic că îi putem purta pe tot parcursul anului. Nu consider că există un anumit moment în care să pur’i ochelarii. Nu trebuie să îi purtăm doar pe timpul zilei. Ochelarii de soare sunt un accesoriu de un real folos când participăm la evenimente nocturne și îți dorești să îți ferrești privirea. Sunt un aliat pentru acel moment în care ești obosită și nu vrei să lăși să se vadă acest lucru. Trebuie să fii atentă la rama ochelarilor de soare. Aceasta este importantă pentru că trebuie să ții cont de forma ei în raport de vestimentația aleasă sau de evenimentele la care porți ochelarii de soare. Te poți inspira de aici dacă vrei să alegi o pereche interesantă.

În sezonul cald ochelarii de soare îți apără privirea de razele soarelui, iar iarna te ajută foarte mult în zilele cu soare sau în cele cu multă zăpadă. Este bine să optezi pentru o pereche precum acesti ochelari de soare care să aibă în mod obligatoriu factor de protecție UVA/UVB. Când alegi o anumită ramă trebuie să iei în calcul și faptul că aceasta trebuie să fie potrivită pentru forma feței tale.

3. Eșarfa

O eșarfă îți înfrumusețează vestimentația de zi cu zi, iar asta te face să te simți bine în orice moment. Eșarfa este un accesoriu pe care orice femeie trebuie să îl aibă în garderobă. Este utilă în orice sezon. Iarna o poți purta la gât, pentru a te proteja de frig, la fel și primăvara sau toamna, iar vara o poți purta pe cap, pentru a te feri de soare.

4. Geanta

Cred că nu este doamnă sau domnișoară care să nu dețină în garderobă genți. Este necesar să ai o colecție de genți de toate dimensiunile și în mai multe nuanțe, pentru a le putea asorta în funcție de ținută. Geanta este cel mai util accesoriu. În ea îți poți depozita bunurile personal. Ea este un accesoriu elegant, feminin, util și foarte îndrăgit.

Care sunt accesoriile la care apelazi cel mai des?

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.