Cadouri de pus sub brad pentru micii năzdrăvani

Motiv de bucurie, sărbătoarea lunii decembrie, Crăciunul este așteptată cu nerăbdare de cei mici. Cadourile pe care Moș Crăciun le lasă sub brad trebuie sa fie speciale. Foarte mulți copii sunt atrași de gadgeturi și daruri tehnologizate. Însă, eu zic ca nu le fac bine astfel de obiceiuri. Tocmai de aceea cred că de Crăciun ar trebui să alegem să le oferim daruri cu suflet, care să îi atragă și să le fie pe plac. La tehnologie și gadget-uri vor avea acces oricum, însă jucărie din lemn va fi un cadou deosebit de care își vor aminti cu drag tot restul vieții.

De ce să alegi jucării din lemn

Piețele și supermarket-urile sunt pline de jucării din plastic, care de cele mai multe ori nu prea sunt sigure pentru copii. Jucăriile din lemn au o frumusețe aparte, iar câteva modele potrivite găsiți pe site-ul Teeny.ro. Ele sunt create de natură să le stârnească micilor copii curiozitatea. Jucăriile din lemn stârnesc imaginația și creativitatea și au un aspect care nu este deloc plictisitor sau comun. Cei mici se plictisesc repede de jucării, pentru că acestea seamănă foarte tare unele cu celelalte. Jucăriile din lemn pot fi o noutate pentru copii de toate vârstele. Jucăriile din lemn trebuiesc alese pentru că sunt jucării educative.

Avantajele jucăriilor din lemn

Jucăriile din lemn sunt foarte rezistente în timp datorită materialului lor. Astfel, un joc de atenție domino din lemn va fi apreciat de copii dacă îl vor găsi sub brăduț, și îl vot putea folosi peste ani și ani cu drag. Cu jucării creative din lemn copii noștri pot fi cu adevărat fericiți. Poate că au primit destule pijamale sau jucării din plastic de-a rândul anilor sub brad. Cred că este vremea jucăriilor din lemn pe care copiii să le iubească. Jucăriile din lemn pe care Moșul le lasă sub brad vor crea cele mai frumoase amintiri ale copilăriei. Jucăriile din plastic sunt colorate și pot fi toxice. Jucarii Montessori se regăsesc pe categorii de vârste și sunt jucării antrenante care le vor pune imaginația copiilor la bătaie. Adunarea și scăderea vor fi operații ușoare care cu ajutorul unui joc educativ vor fi mai bine înțelese.

Beneficiile alegeri unor jucării din lemn

Un cadou din lemn pe care copilul îl găsește sub brad este un dar care mereu va fi la modă. În funcție de vârsta copilului și de jucăria din lemn pe care Moșul le-o lasă sub brad, aceasta contribuie la dezvoltarea abilităților acestuia. Jucăriile din lemn sunt un cadou sigur și liniștitor. Fără melodii și sunete deranjante, jucăriile din lemn sunt jucării silențioase. Un beneficiu important al jucăriilor din lemn constă în învățatul prin joacă. Cadourile din lemn sunt darurile ideale pe care le putem alege pentru copii noștri. Crăciunul acesta să alegem să îi surprindem cu un dar mai special.

Voi ce fel de jucării veți oferi copiilor de sărbători?

You may also like

12 comentarii

  1. Si eu am inceput sa cumpar jucarii din lemn nepoatei mele. Primul a fost un puzzle din 6 piese cu un fluture, apoi am luat o masinuta din lemn si acum, pentru craciun, un trenulet din lemn. Sper sa ii placa pentru ca eu le consider mai sanatoase, mai sigure.

  2. Si noua ne plac jucăriile din lemn! Avem si din celelalte dar încet – încet am inceput sa ii cumpărăm si jucării din lemn! Si e atras de ele!

  3. Este o perioada în care trebuie sa cumpărăm multe cadouri, în mod special pentru cei mici, eu ma gândesc la o jucărie de lemn pentru copii cărora trebuie sa le cumpăr daruri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.