Idei potrivite pentru cadoul de Crăciun

Încă de la începutul lunii decembrie mă tot gândesc și fac liste cu lucrurile pe care le am de cumpărat. Mai exact, persoanele pe care ar trebui să le cadorisesc. Lista nu este lungă, dar dorințele sunt foarte diverse și trebuie să am grijă ca toată lumea să fie mulțumită. Iubesc să văd bucurie pe chipul persoanei care primește cadoul. Parcă se vede acea licărire în ochi când primește un cadou de care este încântat. Vreau să vă spun la ce m-am gândit eu și cum aș vrea să procesez anul ăsta.

Cadouri pe ultima sută de metri

Crăciunul m-a luat prin surprindere. Știu că pică în același an pe 25 decembrie doar că de la începutul lunii am tot zis că mă ocup. Tocmai pentru a evita neplăcerea de a căuta comori pe ultima sută de metri. De cele mai multe ori atunci apare și nedumerirea dacă fac sau nu cea mai bună alegere. Și totuși am găsit ceva pe Notino care m-a luminat și m-a făcut să mă decid mult mai ușor pentru o bună parte din lucrurile pe care aș putea să le cumpăr.

Voucher cadou notino este alternativa perfectă atunci când ești depășită de situație sau când vrei o opțiune rapidă. Acesta poate avea suma stabilită și poate fi consumat pe site după bunul plac. În plus, Notino este un site complex și este aproape imposibil să nu găsești ceva pe site care să nu te atragă. Fie că este vorba de un parfum, produse de make up, produse de igienă, etc. Brandurile sunt extrem de diversificate și tocmai asta mă face să revin pe site ori de câte ori am nevoie de ceva.

Idei de cadouri

Încerc să mă agăț de orice mic detaliu pentru a lua lucruri utile sau care pot reprezenta și pentru ani o amintire plăcută. Mi se întâmplă des să-mi îndrept atenția către un parfum. Unele persoane ar susține faptul că este delicată alegerea unui parfum care să se potrivească persoanei pe care urmează să o cadorisim. Pe de altă parte eu fac un anumit studiu în ceea ce privește topul parfumurilor, dar iau în calcul și preferințele personale. În felul ăsta consider că iau niște parfumuri care plac majorității și cred că ar fi destul de greu să dau greș.

Un alt aspect pe care-l urmăresc atunci când cumpăr cadouri de craciun este faptul că mă uit după cutii de cadouri gata ambalate. Consider că dă mult mai bine să oferi un set de genul. Îmi place faptul că parfumul vine la pachet cu un deodorant sau chiar o cremă cu același miros care nu poate fi decât un plus. Mirosul parfumului poate fi intensificat și mult mai persistent dacă este folosit împreună cu alte produse din aceeași categorie.

Eu sunt convinsă că toată lumea este bucuroasă să primească un parfum. Este unul dintre cadourile care este util și poate fi folosit zilnic. În plus, pe Notino am văzut și multe alte seturi care sunt combinate și ambalate frumos și pot fi folosite pur și simplu. Eu chiar am pus ochii pe multe produse de îngrjire sau chiar seturi de cosmetice care s-au vândut destul de repede și am rămas cu gândul la ele.

Produsele Cocosolis sunt în mare vogă. Acestea au în compoziție ulei de cocos organic și sunt foarte fine. Am folosit foarte multe produse de la ei și toate mi se potrivesc și sunt foarte bune. Tocmai din acest motiv cred că sunt potrivite pentru a fi oferite. Fie că alegeți un produs sau combinați mai multe produse, acestea sunt selecte și potrivite pentru toate tipurile de piele.

În cazul în care vreți să primiți coletul până la Crăciun cred că acum este momentul să plasați o comandă. Eu am dat comandă pe Notino de foarte multe lucruri atât pentru mine, dar și lucruri pe care intenționez să le ofer cadou. Am optat și pentru ambalarea cadoului pentru produsele pe care-mi doresc să le ofer pentru că prefer să nu mă mai chinui. Cred că voi pune doar o fundițe pe cutie și cam asta să reprezinte cadoul oferit.

Voi ați făcut toate cumpărăturile pentru Crăciun? Sunteți organizate și le cumpărați din timp sau o lăsați pe ultima sută de metri?

You may also like

11 comentarii

  1. Anul asta mi-am incalcat propria regula si am lasat cadourile pe ultima suta de metri si acum alerg dupa ele, dar cred ca o sa iau vouchere de la Notino si gata, am rezolvat.

  2. Un parfum e mereu o idee faina de pus sub brad! Foarte faine ideile tale. Mi-am luat un parfum pentru mine si mai am cateva mici ajustari de facut pentru pus sub bradut.

  3. Buna! Am cumparat din timp in mare parte, noi am cumparat Cosuri cu bunatati de Craciun de la Selgros pentru parintii sotului si nasi, cosmetice de la Yves RoCher mamei si tatei, carti cu tematica de Craciun prietenilor, jucarii copilului. Se putea si mai bine, sper ca anul asta sa fiu si mai organizata.

    O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.