Produse de igienă orală de la Vivanatura

O perioadă destul de lungă am folosit clasicele paste de dinți. Aveam impresia că eficiența acesta este indiscutabilă și nici nu am încercat să caut produse mai eficiente deși singura impresie pe care mi-au lăsat-o clasicele paste de dinți a fost de reîmprospătare. Din dorința de a-mi dori să încerc și altceva, a ieșit în calea mea Vivanatura cu niște produse naturale care promit să fie eficiente și să-și facă treaba foarte bine.  Vin cu formule noi și cu un gust ușor diferit față de ceea ce-am mai încercat până acum.

Pasta de dinți GennaDent India Fresh

Pasta de dinți de la GennaDent India fresh este naturală indicată pentru echilibrarea florei bacterienela nivelul gurii. Plantele indiene din compoziție au efect asupra bacteriilor responsabile de apariția cariilor și inflamațiilor gingivale și ajută la eliminarea mirosului neplăcut al gurii. Neem este folosit în mod tradițional în rutina ayurvedică de prevenire a infecțiilor la nivelul gurii și de menținere a sănptății dinților. Turmenicul este unul dintre cele mai recunoscute și studiate remedii ayurvedice cu efect remarcabil asupra plăcii bacteriene.

Principalele avantaje ale folosii pastei de dinți India Fresh:

  • antitartru – ajută la prevenirea cariilor
  • cu efect în sângerări gingivale
  • fără fluor – fără spumanți
  • presată la rece – fără parabeni

Atât de naturală încât s-ar putea înghiți!

Părerea mea despre această pastă de dinți care este atât de diferită față de orice altă pastă încercată de mine până acum. Ea se deosebește prin culoare verde gălbui și prin mirosul puternic de turmenic, dar și de un gust specific care persistă câteva minute bune după ce mă spăl. M-am spălat cu ea de 2 ori pe zi și după 2 zile am luat o pauză pentru că mi se părea gustul ușor cam puternic. După acea mică pauză am început să mă obișnuiesc cu gustul și chiar să-mi placă. Îmi lasă o senzație plăcută și ușor fresh și îmi îngrijește bine dinții.

Apă de gură GennaDent

Principalele proprietăți ale apei de gură GennadENTsunt de a combate senzația neplăcută de gură uscată și mirosul neplăcut al respirației, eliminând halenă. Are în compoziție propolis și diatomee. Propolisul are efect asupra bacteriilor din cavitatea bucală. Particulele de diatomee cu eficiență uimitoare în absorbția mirosului neplăcut. Este indicat a fi folosită de cel puțin 2 ori pe zi și poate fi folosită și dup mesele principale.

Această apă de gură are un gust plăcut și care lasă un gust foarte mentolat care îl simt câteva minute bune chiar și pe buze. Îmi lasă o senzație plăcută și o respirație plăcut mirositoare.

Ați încercat aceste produse până acum? Vă tentează aceste produse?

You may also like

12 comentarii

  1. pasta de dinti 98% naturala? Asta chiar e de incercat, chiar daca experienta mea anterioara cu un produs Viva Natura nu a fost tocmai placuta. Recunosc ca a fost vina mea atunci pentru ca am ales un produs incompatibil cu tipul meu de ten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.