Alege o husă e calitate dacă îți dorești să îți păstrezi telefonul intact!

Husele pentru  telefoanele mobile sunt extrem utile. Aceastea oferă o protecție sporită față de atunci când le-am utiliza fără protecție, împotriva unor posibile șocuri și menținând în același timp calitatea device-ului. Acum majoritatea aleg să își cumpere telefoane la prețuri destul de mari, datorită multiplelor funcții de care acestea dispun.

Funcții importante pentru un smartphone

Una dintre cele mai importante funcții ale smartphone-urilor, pe lângă funcția propriu-zisă de dispozitiv de comunicare, este cea de realizarea fotografiilor. Putem surprinde instant cu ajutorul camerelor foto, cele mai frumoase momente din viață, alături de cei dragi. Pe lângă fotografii, comunicarea prin internet este iarăși altă funcție importantă. Smartphone-ul este acel dispozitiv de care nu ne mai putem despărți, fiind practic dependenți de acesta. Cu ajutorul telefonului putem comunica cu prietenii, familia sau oameni din toate lumea.

Tehnologia care este introdusa în ziua de azi în aceste device-uri este extrem de evoluată. Datorită unei greșeli mici putem să o distrugem prin șocuri puternice si repetate, atât din punct de vedere estetic. Din punct de vedere tehnic pentru că putem să “derajăm” componentele din interior ceea ce îl poate face inutilizabil.

Huse de protecție pentru telefon

Indiferent de telefonul pe care ți-l dorești, fie că este unul de buget mid range sau unul de top, trebuie să alegi și o husă. Astfel că trebuie să cauți un magazin care să îți poată furniza cele mai bune accesorii. Fie că ai nevoie de huse Huawei Mate 20 Lite sau alte modele precum Samsung, iPhone, LG, Nokia și așa mai departe, cei de la Contakt.Shop sunt gata să vă sară în ajutor, atât cu produse originale cât și cu produse ce vin de la alți producători însă toate de cea mai buna calitate și la cel mai bun preț.

Smartphone-ul poate fi zgâriat chiar și dacă este ținut într-un buzunar lângă chei. Așa că trebuie să avem într-adevar și ceva mai multă grijă de acesta, însă oricâtă grijă am avea, tot este necesară o husă fie că este una simplă din silicon sau flip ori tip carte. Încă un mare avantaj al huselor este că ne poate protejeaza device-ul chiar și împotriva lichidelor. Cei drept în acest caz protecția este doar pe moment. Ne poate garanta câteva secunde în plus, timp în care să avem timp pentru a lua un șervețel pentru a-l șterge.

Pe site-ul celor de la Contakt.Shop puteți găsi o gamă foarte variată de produse. Cei care sunt interesați pot alege ceea ce își doresc, materialele diferite, culori diferite, dar și design diferit, în funcție și de telefonul căruia îi este destinat și în funcție de gusturile fiecăruia.

Alegeți o husă cât mai bună calitativ, care sa corespundă mărimii telefonului. Dacă acestea nu corespund există posibiliatea să fi dat banii pe ceva ce nu vei putea folosi decât dacă îți vei achiziționa un telefon potrivit pentru husa respectivă.

După părerea mea, o husă este foarte importantă și poate menține cu brio aspectul impecabil al telefonului. În plus,  îl putem proteja împotriva șocurilor care ar putea apărea accidental și care ar putea duce la distrugerea acestuia.

You may also like

14 comentarii

  1. he, ce coincidenta, tocmai la un punct de lucru Cotakt Shop (auchan berceni) mi-am pus si eu sambata folie si husa pe noul meu telefon Samsung Galaxy S8. Asta ca sa ma laud ca am primit cadoul de Craciun in avans.

  2. Sunt convinsa ca husele pentru telefon sunt excelente, de ani de zile citesc review-uri pozitive despre ele, dar personal nu folosesc pentru ca ma deranjeaza sa trebuiasca sa scot telefonul din ea ca sa pot vorbi. Adica pana scotocesc in geanta, pana scot husa, apelantul se satura si inchide…

  3. Am mare grijă de obiectele mele, cu toate astea, cu ultimul telefon, doar 5 zile am stat fără protecție și l-am spart. Asta m-a determinat să fiu și mai atentă. Mi-am luat husă dar intenționez să mai iau una de rezervă.

  4. Sunt foarte dragute husele. Au si un pret foarte bun, multumesc de recomandare! Abia astept sa-mi schimb si eu husa, ma si plictisisem de ea…si nici nu arata prea bine! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.