Reduceri de primăvară pe Dresslily și un outfit nou

Vremea de afară ne dă mari bătăi de cap. Nu știu de ce este atât de frig. Mă așteptam ca vremea să se încălzească treptat și totuși observ că pe zi ce trece gradele din termometre mai stau. Poate că vremea asta aștepta să pot îmbrăca eu măcar o dată blănița recent primită și abia apoi să se poată încălzi.

Blăniță scurtă de la Dresslily

Undeva în jurul datei de 15 martie am dat o comandă pe Dresslily și mi-am ales o blăniță. A ajuns cam într-o lună doar că eu am mai tărăgănat-o încă o lună până s-o pozez. Mi s-a pus mie pata pe ea și am zis că acum este momentul să mi-o iau pentru că avea un preț bun. În pozele de pe site puteam să-mi dau seama câtuși de cât de model, deși aceasta nu era pusă pe corp ca să văd exact cum se așează.

Geaca este scurtă în talie pentru că așa este modelul croit. Mi-ar fi fost și mai bună o mărime puțin mai mare. Nu pot să spun că este cea mai bună alegere de geacă de blăniță de acest gen, dar merge. Încă mă mai gândesc dacă o voi păstra sau o voi face cadou. Parcă nu mă îndur să mă despart atât de ușor de ea.

Reduceri la Dresslily

În prezent, pe site găsim foarte multe reduceri. Au apărut modele noi de rochițe, tricouri și chiar fuste deosebite. Spring Dress Code oferă o gamă diversă de produse. Mă gândesc serios să mă înnoiesc și eu cu câte ceva pentru că mi-ar prinde bine câteva modele drăguțe de rochițe. Puteți folo

Puteți folosi codul:DLBF20 și veți obține o reducere suplimentară de 20% :

Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd  

You may also like

13 comentarii

  1. mmmm… eu zic ca iti sta bine. acum depinde si ce haine porti zi de zi. eu nu mai sunt adepta gecutelor pana in talie, asa ca e clar departe de mine 😀 dar ca model imi place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.