Pensule pentru machiaj de pe site-urile asiatice

Machiajul reprezintă un interes pentru majoritatea fetelor. Un machiaj realizat impecabil te poate schimba radical, îți poate scoate avantajele în față și să-ți camuflezi cât mai bine defectele. Evident că nu oricine poate face asta și toate ne străduim să facem o treabă cât mai bună. cu timpul, am realizat că pensulele sunt foarte importante. Chiar dacă folosesc aceeași paletă de farduri, poate arăta complet diferit pe ochi dacă este aplicată cu un aplicator simplu sau cu pensulele potrivite.

Pensule vs talent

Admir şi eu acele tutoriale ale fetelor talentate şi cu mână de aur care pot să facă minuni. Îmi plac machiajele elaborate care sunt sofisticate şi cu treceri perfecte de la o culoare la alta, de la o umbră la alta, etc. Nu am nici un studiu de specialitate şi tot ce fac este să mă chinui să le copiez pe acele fete care se filmează.

Pensule – link

Pentru o persoană profesionistă, nişte pensule din acestea la 4$ probabil că le sunt complet inutile, dar pentru o amatoare ca mine sunt excelente. Se comportă foarte bine și se țin bine și când vine vorba să le spăl. Nu pierd fire de păr și nici nu-și modifică forma. Le las să se usuce lent și le folosesc atunci când am nevoie.

Nu le folosesc zilnic pentru că de cele mai multe ori plec de acasă doar cu fond de ten sau BB cream, rimel și un ruj. Le folosesc atunci când vreau să-mi fac ceva mai waw sau când mă pregătesc pentru o întâlnire mai specială.

Fiecare pensulă trebuie curățată după folosire

Pensulele sunt foarte ușor de mânuit și se comportă foarte bine în timp marea majoritate. Eu nu am pensule scumpe și vreau să zic că sunt unele care le am de ani buni care arată foarte bine și acum. Cea mai folosită pensulă a mea este una din H&M pe care am luat-o dintr-un magazin din Barcelona. O folosesc pentru blush și o curăț o dată la 2-3 zile.

Mi-am luat diverse produse care să mă ajute să curăț ușor pensulele și care să-mi ușureze munca. Am auzit diverse persoane care s-au pricopsit cu diverse probleme ale tenului din cauza acestor produse care nu au fost igienizate corespunzător. De teama asta am început să fiu și eu mult mai atentă și să acord o importanță sporită.

Brushegg – link

Brushegg este un suport micuț din silicon în care îți poți introduce 2 degete ca să-l fixezi și are câteva denivelări pe care trebuie să treci pensula pentru a se curăța. Eu folosesc un Spray de la dm special pentru curățarea pensulelor și toate fetele îl laudă, iar eu am fost extrem de mulțumită. Aceste 2 produse mă ajută să curăț pensulele. După ce le spăl, eu prefer să le pun orizontale pe șervețele pentru că dacă le pun pe verticală am impresia că apa rămâne la baza pensulei și că se usucă mult mai greu. În plus, cred că așa se degradează mult mai ușor.

Tu folosești pensule pentru machiaj? Ce metode de curățare folosești pentru acestea?

You may also like

14 comentarii

  1. Da, folosesc pensule pentru machiaj dar și bureți pentru aplicarea fondului de ten. Pentru a-mi curăța pensulele am o soluție speciala de curățare de care sunt mulțumită de eficienta ei.

  2. Da folosesc cu drag,nu am de firma dar cum spui si tu replicile lor sunt foarte bune,imi curat pensulele cu sapun si apa calda!

  3. Deocamdata am doar vreo 4 pensule si sper sa ajunga si cele comandate, despre care iti ziceam pe FB. De uscat si eu le usuc tot la orizontala pentru ca mi se pare ca se usuca mai repede si mai frumos,

  4. Ce ma bucur ca ti-ai luat brushegg! E genial! Trebuie sa imi comand si eu inca 2..sa le am 😀
    Si pensulele astea replici dupa Real Techniques cred ca sunt misto, desi nu le-am comandat.

  5. Am fost mult timp tentata sa imi cumpar acest set de pensule, insa mereu m-a impiedicat faptul ca ajung la posta vamala. Am vazut si la Loredana brush egg-ul. Si mi se pare un must have, mai ales daca ai multe oje. Iti usureaza munca. Solutia de la DM e pe lista de cumparaturi. Inca nu am reusit sa o incerc, desi imi doresc mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.