Achiziționează ceasuri cu stil de pe Jomapel.ro

Nu știu despre voi, dar eu deja am intrat în febra cumpărăturilor de iarnă. Când se apropie luna Decembrie, deja simt mirosul sărbătorilor de iarnă și magia pe care o simți, datorită lor. În ceea ce mă privește pe mine, prima grijă este cea legată de cadourile pe care le voi oferi celor dragi. Îmi place să îi surprind mereu cu ceva nou, așa că în acest an am decis să le ofer în dar ceasuri originale, de pe Jomapel.ro!

Soțul este mare iubitor de ceasuri de mână și nu ezită să poarte unul, în fiecare zi. Bineînțeles că își adaptează accesoriul în funcție de stilul ținutei. Așadar, dacă participăm la un eveniment elegant, precum o nuntă, musai ceasul său de mână se va asorta cu un smoking negru și cravată. Are câteva ceasuri Fossil preferate, dar eu ma gândesc anul acesta să îi ofer în dar două ceasuri Casio, pe care le-am descoperit pe Jomapel.ro la super preț!

Probabil vă întrebați de ce două ceasuri. Păi, unul de Moș Nicolae și unul de Moș Crăciun. Și sunt absolut convinsă că nu o să dau greș cu alegerile făcute. Am studiat puțin site-ul și am căutat doar modelele despre care știu sigur că sunt pe gustul soțului. Apoi am comparat prețurile și le-am ales pe cele care se încadrează în bugetul propriu. Iar la finalul lunii, o să cumpăr ceva și pentru restul familiei.

Nu am putut să rezist tentației și mi-am cumpărat și eu un ceas Casio, finuț și elegant, pe care îl voi purta în preajma sărbătorilor – știți și voi, momentele acelea în care inviți familia și prietenii la tine acasă, pentru a petrece sărbătorile împreună (mese îmbelșugate, povestiri memorabile și atmosferă unică).

Sigur, sunt și alte lucruri pe care trebuie să le cumpărăm pentru această perioadă, dar în materie de cadouri, eu m-am decis asupra ceasurilor de pe Jomapel.ro (un site pe care vi-l recomand și vouă).

Mai am și alte surprize în mânecă, dar nu vreau să le dezvălui (încă). Dar sunt foarte nerăbdătoare să vină Crăciunul, ca să mă bucur împreună cu familia de cea mai frumoasă sărbătoare din an.

Voi v-ați gândit ce cadouri veți oferi celor dragi?

You may also like

13 comentarii

  1. Am folosit parfum solid, nu pe cel de la Pacifica. Sunt chiar mai indicate de purtat în geantă. Apropo, sugerez să încerci genți puțin mai mici, pentru sănătatea coloanei tale.

  2. EU sunt fan ceasuri! Am o multime dar tot nu ma pot opri din cumparat! Cu siguranta si de aici voi comanda, au modele foarte interesante! Multumesc de idee!

  3. Ceasul este pe lista mea de cadouri. Am în familie iubitori de ceasuri, prin urmarea situl Jomapel îmi va fi de folos.
    Îmi place să dăruiesc, îmi place Sărbătoarea Crăciunului.

  4. Ceasurile sunt una dintre marile mele slabiciuni si din pacate nu am atatea pe cate mi-as dori! Dar cine stie, poate mai primesc cadou! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.