Verighete deosebite …. ATCOM

Am fost să mă uit prin Galați după verighete și am văzut că mulți comandă verighetele după Coriolan. M-am uitat pe site și am ales câteva modele și am zis că vom merge personal la sediul din București să le vedem exact cum arată pentru că am vorbit cu o prietenă care și-a cumpărat de la ei și au zis că o dată pe an și le pot șlefui gratis.

Când am ajuns acolo am fost puțin dezamăgită pentru că modelele alese erau cam micuțe și nu mă mulțumeau deloc. Mi-am ales ceva din colecția nouă și am zis că sunt cam mari prețurile așa că am zis că vom mai căuta.

Pur și simplu întâmplător și la o mică căutare pe google am găsit un site ATCOM. Am văzut niște modele chiar drăguțe pe site însă am vrut să merg în magazin pentru că vroiam să văd cu ochii mei modelele. Am găsit ușor magazinul în București …. mai greu a fost cu parcarea dar ne-am descurcat.

Vânzătoarea a fost extrem de drăguță și am probat o grămadă până când m-am decis asupra unui model. Deși inițial vroiam o combinație între aur alb cu aur roz sau aur galben cu aur alb …. m-am îndrăgostit de un model doar din aur alb.

Acesta sunt verighetele alese și le găsiți aici. A fost dragoste la prima vedere între noi și aceste verighete. Am fost mulțumită în primul rând că vânzătoarea a putut să îmi spună un cost aproximativ al verighetelor(am găsit un magazin în Galați care nici măcar atâta lucru nu mi-a spus) un diamant era gratuit iar celelalte 2 costau 200 lei bucata(la magazinul din Galați nici acest aspect nu era cunoscut și când l-a întrebat pe șef mi-a spus ”în jur de 100 euro”). Un alt aspect important pentru mine a fost faptul că am putut să dau aur la schimb pe care l-a păstrat drept avans.Venind după o experiență mai puțin fericită cu magazinul din Galați unde acest model cred că ar fi ajuns în jur de 5000 lei …. la Atcom au fost foarte corecţi ba mai mult am fost informată pe mail constant în ce stare sunt verighetele.

După ce le-am comandat am fost informaţi că dacă se zgârie sau este nevoie de o şlefuire e putem aduce ori de câte ori este nevoie ceea ce consider a fi un mare plus. Putem să le aducem dimineaţa în magazin şi până la ora închiderii sunt gata.

Persoanele interesate se pot interesa şi aici să vadă ce modele găsesc însă vă asigur că preţurile sunt mult mai bune decât în alte locuri şi în plus oferă şi anumite discount-uri.

You may also like

2 comentarii

 1. cat sunt de frumoase <3
  noi avem nunta anul viitor si suntem in cautare de verighete 🙂 si eu am gasit un model la o bijuterie si m`am indragostit pe loc :d
  am gasit amandoua la 7 -8 milioane … 22 de milioane mi se pare enorm 🙁
  pupici

  1. Eu nu am găsit nicaieri atat de ieftin. De exemplu la Coriolan dadeam 15 milioane pe niste verighete micute si uratele iar un model mai dragut(cei drept din colectia noua) ajungea 40 milioane asa ca 22 milioane, cat am dat pe astea, mi s-a parut un pret bun
   Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.