Provocare și emoție. Alegerea inelului potrivit

O cerere în căsătorie este un moment important în orice relație. Oferirea inelului de logodnă este un moment plin de emoție atât pentru el cât și pentru ea. Acel moment în care te hotărăști să îi oferi inelul de logodnă trebuie pregătit din timp, nu este neapărat să aștepți o zi anume, dar trebuie să creezi o amintire de poveste. Inelul de logodnă este acel vis al oricărei iubite și o provocare pentru bărbații.

Semnificația inelului de logodnă

Un inel de logodnă simbolizează un aranjament pe care el și ea și-l asuma și care are loc înaintea căsătoriei în fața Domnului. Inelul, ca și cerc, reprezintă infinitul, iar spațiu gol din interiorul său reprezintă un fel de portal spre o lume nouă.

Tipuri de inele de logodnă

Pe piața bijuteriilor regăsim inele de logodnă din argint și din aur. Un inel de logodnă este marcat de o piatră. În funcție de piatra pe care acesta o are, valoare sa poate fi foarte ușor estimată. Un morganite wedding set va cuceri orice domnișoară care își dorește ceva special pentru acest eveniment important din viața ei. Un inel de logodnă cu diamant sigur va reuși să surprindă orice față. Valoarea lui va fi foarte apreciată, însă nu este neapărat ca piatra inelului să fie una extrem de costisitoare pentru că inelul să fie apreciat. Moissnaite wedding set cuprinde categoria de inele care pot mulțumi chiar și cele mai rafinate gusturi. Orice domnișoara nerăbdătoare de inelul de logodnă va fi cucerită și fericită să primească un astfel de inel pe deget.

De ce să alegi un inel de logodnă din aur

Aurul este un material prețios, foarte rezistent, care nu își schimbă culoarea în timp și nu își poate pierde strălucirea. Un inel din aur va sta pe degetul iubitei o viată întreagă fără a-și pierde valoarea sentimentală și semnificația materială. Aurul este cel mai potrivit material pentru un inel de logodnă.

Cum alegi inelul potrivit

În primul rand, trebuie să ții cont de preferințele viitoarei tale logodnice. Apoi, trebuie să te limitezi și la bugetul de care dispui. Personalitatea și gusturile miresei sunt factorii de care trebuie să ținem cont. Unei persoane căreia nu îi prea place să iasă în evidență, un model de inel de logodnă mai delicat ar fi cel mai potrivit. Poate că nu grosimea inelului este importantă, cât valoarea acelei pietricele, fie mai mică sau mai mare, cântărește mai mult în ochii iubitei.

În cazul persoanelor care preferă bijuterii de mari dimensiuni, adepta a bijuteriile extravagante, un inel mai gros, cu o piatră mai mare, sau chiar mai multe pietrele, îi va fi pe placul său. Mărimea unii emerald wedding set nu trebuie deloc neglijată. Ar fi păcat să nu îi putem oferi inelul care să i se potrivescă și să amânăm așteptarea. Trebuie să știm cu exactitate măsura care se potrivește pe degetul persoanei căreia îi oferim inelul. Cumpărătorul inelului de logodnă potrivit este un moment emoționant. Pe de o parte bărbații vor să ne mulțumească pe noi. Pe de altă parte vor să fie ei împăcați că au făcut cea mai bună alegere. Oricum ar fi, achiziția unui inel de logodnă trebuie făcută din timp și cu mare atenție.

Voi ce inel de logodna ați primit?

You may also like

9 comentarii

  1. Eu nu am primit inca inelul de logodna , dar il asteptttt insa am primit doua inele de la iubitul meu , pe care le adorr ❤

  2. Chiar este o adevărată provocare alegerea unui inel pentru pasul următor într-o relație, cred Ca și sa îl oferi este o provocare.eu am un inel pe deget de vreo 9 ani, și acolo ca rămâne, este do aur de 14 k și are o pietricica simplitatea.

  3. eu sunt printre cele care nu au primit niciodata inel de logodna si nu am plans din cauza asta, dar nici nu ascund ca mi-ar fi placut. Inelul de logodna perfect pentru mine ar fi fost din aur alb cu safire ca imi plac mai mult decat diamantele.

  4. Primul model e foarte frumos dar al doilea zici ca e pentru o regina .Mi-ar placea foarte mult trebuie sa il arat sotului meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.