Cât de utilă este o pompă de sân pentru o tânără mămică

În momentul în care aduci pe lume un copil ești efectiv bombardat cu informații. Chiar dacă internetul este plin de informații, trebuie să știi cum să le triezi în așa fel încât să le citești sau să te folosești de cele care ți se potrivesc. Problema este că nu prea știi exact de ce ai nevoie și mămicile care au trecut deja printr-o experiență asemănătoare te mai pot îndruma. Și aici lucrurile diferă de la o persoană la alta pentru că suntem diferite.

Astăzi vreau să mă adresez mămicilor care și-au alăptat copilul. Eu am fost atât de bombardată cu ideea că alăptatul este foarte important pentru copil că după aproape 2 zile după naștere nu știam ce aș mai putea face ca să bifez și acest lucru. Doar în filme am văzut să vină copilul pe lume și în secunda 2 să fie pus la sân și el să tragă frumos și natural. În realitate, am băut ceai pentru stimularea lactației și singurul lucru pe care l-am simțit după cele 2 zile a fost o tensiune enormă în dreptul sânilor, urmată de o stare de rău.

Cum m-a ajutat pompa de sân

Fetița mea refuza să sugă. Oricât de mult m-am chinuit eu(așa se întâmplă în cele mai multe spitale, te chinui singură să le faci cam pe toate) copilul refuza și întorcea capul. Am fost nevoită să apelez la o pompă de sân care m-a ajutat să detensionez situația ceea ce m-a ajutat enorm de mult. Eu am folosit o pompă de sân manuală, dar recomand pompe de san electrice pentru că sunt mult mai ușor de folosit. Nu depui nici un fel de efort și este extrem de practică. Totul se întâmplă mult mai repede și termini mult mai usor.

După ce am văzut cât de anevoioasă este pompa manuală, am ales un model asemănător cu pompa de san Kidscare KC103 și am putut să fac diferența și să le compar.

Pompe de sân de la Kidscare

Am aruncat o privire pe Kidscare și am văzut niște modele foarte interesante de pompe de sân și extrem de practice. Pompa de san dubla Kidscare KC106 este utilă persoanelor care au nevoie să plece de acasă pentru câteva ore bune de acasă și vor să lase copilului de mâncare, astfel încât cei mici să nu simtă lipsa mamei lor. Cel mai important aspect al acestor pompe este faptul că stimulează suptul normal al copilului, oferă o extracție silențioasă și nedureroasă. În plus, această pompă oferă posibilitatea de a păstra laptele într-un recipient special.

Consider că pompa de sân este un produs indispensabil. Este utilă în primele luni de viață ale copilului!

You may also like

8 comentarii

  1. stiu ca uneori bebelusii sunt lenesi sau nu pot suge in primele zile si atunci medicii recomanda pompa de san pentru ca mamica sa poata extrage laptele si sa il ofere in biberon. Eu cred ca sunt o inventie tare utila pompele de san.

  2. Oh, da! Este foarte greu inceputul in alaptare! Initial, am primit la spital o pompa de san manuala dar ma stresa maxim si scoteam foarte putin laptic… apoi am cerut asistemtelor una electrica si a fost divina. Mi-am cumpărat si pentru acasa o pompa electrica de la Philips Avent si si-a facut treaba foarteee bine!Este cea mai importanta pompa la inceput, indispensabilă pot spune… e foarte greu fara ea!!!:)

  3. Nu cunosc prea multe despre acest subiect dpdv al unei mame, dar datorită facultății pot spune că ni s-a spus că pentru bebelușii care nu vor să pape de la mamă direct sunt foarte utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.