Produse bio încercate + premiu câștigat la tombolă

Astăzi vă vorbesc tot despre câteva dintre produsele primite la a treia întâlnire de bloggerițe. Au fost multe produse primite și am vrut să vă povestesc despre fiecare câte ceva. Din acest motiv am ăncercat să le grupez pe domenii de interes și să vă spun câteva vorbe despre ele.

Produse natrurale de la Biofin

Am primit de la Biofin 3 produse: o sare de baie, un balsam de buze și o cremă de ochi. Mi-a plăcut tare mult prezentarea acestor produse și mi-au stârnit curiozitatea în a începe să le folosesc cât mai repede. Evident că cel mai mult m-am simțit atrasă de sarea de baie. Am început să folosesc sare de baie de câteva luni și mi se pare că mă relaxează maxim. Această sare de baie are un miros extrem de interesant de lemongrass&lavandă. Un miros puternic, dar plăcut îmi dau o plăcere de nedescris.

Crema de ochi promite să hidrateze foarte bine zona, să reducă ridurile și să atenueze cearcănele. Efectul cremelor se vede în timp, iar eu n-am folosit atât de mult acest produs ca să pot să-mi dau cu părerea în privința ridurilor sau a cearcănelor. Îmi place că intră aproape instant în piele și hidratarea este vizibilă încă după primele aplicări. Un alt produs interesant este și balsamul de buze. Untul de cacao bio, uleiul de cocos bio, ceara de albine și vitamina E sunt printre cele mai importante ingrediente care îl compun.

Produse indispensabile de la Arboria Plant

Arboria Plant a mers la sigur și ne-a oferit 2 produse care n-au cum să nu ne placă. Uleiul de cocos poate fi folosit la absolut orice. L-am folosit la prăjituri, pentru păr, pentru corp și chiar în combinația unei creme pentru răceală pentru fetița mea. Este foarte hidratant pentru piele, previne ridurile și calmează iritațiile pielii. Folosit pe păr ajută la regenerarea firului de păr și menține pielea scalpului fără mătreață, curată și hidratată. Cred că v-am convins cât de bun poate fi acest produs.

Uleiul de tea tree este de mare ajutor în caz de infecții virale și bacteriene. Este purifiant, antiseptic și poate fi aplicat cu moderație inclusiv la copiii mici. Este folosit cu succes în caz de acnee, abcese, erupții, herpes, negi. Eu l-am pus în lampa de aromaterapie pentru că îmi place mirosul chiar dacă pentru unii poate fi considerat înțepător. Cu timpul te obișnuiești cu el și, în plus, ajută foarte mult în desfundarea căilor respiratorii. De exemplu, eu picuram pe o pernă câteva picături pe care o lăsam în apropierea fetiței mele când dormea pentru a i se desfunda nasul atunci când era răcită. Aceste produse minunate, împreună cu alte uleiuri esențiale pot fi găsite pe site-ul celor de la Arboria Plant.

Balsam de buze Yumm câștigat la tombolă

La această întâlnire nu am fost foarte norocoasă. Am câștigat la tombolă un balsam de buze de la Yum. Așa am aflat de acest brand care este unul foarte interesant cu produse naturale care au toate ingredientele bune care conduc către produse de top. Am văzut produsele lor de îngrijire pentru corp și pentru ten și mi-aș dori să le încerc și pe acelea. Deocamdată mă răsfăț doar cu acest balsam de buze de la ei.

Care produs vă atrage cel mai mult dintre cele prezentate?

You may also like

12 comentarii

  1. uleiul din arbore de ceai eu l-am pus intr-o crema si m-a ajutat mult pe parte de stopare a aparitiei si evolutiei acneei. Uleiul de cocos l-am incercat pe par, darnu prea imi place cum se prezinta parul dupa baie 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.