La cine apelăm pentru un machiaj profesional în Galați

Când vine vorba să participăm la un anumit eveniment evident că începem să ne gândim la felul în care ne vom prezenta. Începem cu ținuta și continuăm cu machiajul sau chiar cu coafura. Nici unul dintre acesti 3 pași nu este ușor. Fiecare are importanța lui și pentru a avea rezultatul dorit trebuie să avem grijă să avem un echilibru. Eu am botezat un băiețel săptămâna trecută și am considerat că am nevoie să arăt ca scoasă din cutie pentru că eram convinsă că vor fi îndreptate o mare parte din priviri și asupra mea.

Unde mi-am făcut machiajul profesional

Astăzi vreau să vă spun cum am rezolvat eu cu machiajul. De obicei îmi fac un machiaj simplu, în culori naturale care să nu iasă foarte tare în evidență. Nu sunt o expertă chiar dacă mai cochetez cu ideea de a face eu încercări pe tenul meu. Vroiam ceva profi de această dată și acest lucru nu putea fi făcut decât de un make up artist!

Adina Nicoleta a sponsorizat cea de-a doua întâlnire de bloggerițe din Galați și a oferit un voucher cadou. În urma unei tombole eu am fost norocoasa câștigătoare și de pe la începutul anului tot stau cu voucherul în agendă așteptând un eveniment care să merite să mă aranjez. M-am programat la ea cu scuzele de rigoare pentru întârzierea mea și a răspuns prompt solicitărilor mele.

Experiența mea cu makeup artist Adina Nicoleta

M-am bucurat că salonul ei este foarte apropiat de zona în care eu locuiesc și în nici 10 minute am ajuns la ea. Nu o cunoșteam personal și nici nu mai vorbisem cu ea, dar am avut plăcerea de a cunoaște o persoană caldă, comunicativă și dornică să-mi satisfacă toate dorințele. Eu am spus că vreau un machiaj în culori calde și naturale. Ea mi-a propus să-mi pună un strop de mov pe pleaopa inferioară și în rest să folosească auriu și nuanțe de maro. Mi-a surâs ideea și apoi m-am lăsat pe mâinile ei să-mi facă ceea ce crede că mi se potrivește.

Am vorbit, am râs și m-am relaxat, așa încât nu știu când a trecut o oră și machiajul meu a fost gata. Rezultatul final a fost foarte frumos. Parcă mi-ar fi citit gândurile și acea mică pată de culoare(movul de pe pleoapă) completa perfect machiajul. Machiajul sa păstrat intact pe toată perioada zilei. La un moment dat m-am privit în oglindă undeva la sfârșitul petrecerii și nici măcar rujul nu se dusese chiar dacă am mâncat și am băut.

M-am demachiat seara ușor pentru că vroiam să-mi păstrez genele și a doua zi. După ce m-am demachiat ușor nici măcar genele nu s-au desprins de la locul lor și au arătat bine și a doua zi fără să aplic mare lucru pe ten în afară de un SPF, un BB cream și un ruj. Am fost încântată de experiența mea cu Adina Nicoleta și cu siguranță voi mai apela la ea. Nu uitați că dacă aveți nevoie de serviciile ei va trebui să apelați din timp la ea pentru a vă convinge că nu este ocupată.

O puteți contacta și voi pe Adina Nicoleta pe oricare dintre aceste 2 pagini: aici sau aici.

Ce părere aveți de machiajul meu?

P.S. diferențele de luminozitate dintre poze sunt din cauza camerei foto. Cele luminoase sunt făcut cu un Samsung, cele mai în ceață cu un IPhone

You may also like

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.