Cremă nuanțatoare de față cu SPF 50 – Frezyderm

O dată cu primul copil au apărut și câteva mici probleme pe tenul meu. Mai exact, mă lupt cu câteva pete pigmentare care îmi dau bătăi de cap. Nu sunt mari, nu sunt foarte proeminente doar că îmi este greu să mă obișnuiesc cu ele și încerc diverse produse în speranța că voi reuși să le deschid suficient de mult încât să nu se mai vadă. Tocmai din acest motiv folosesc produse foarte puternice precum acizii de la The Ordinary care necesită o protecție solară foarte bună a tenului. Așa am ajuns să apelez la Crema nuanțatoare de la Frezyderm care are SPF 50.

Am remarcat acest produs la o altă bloggeriță care numea produsul una din marile descoperiri și uite așa mi-a stârnit și mie interesul. Pe Frezyderm am găsit câteva produse interesante printre care și această cremă cu SPF 50. Pe site este și cu SPF 30 doar că eu aveam nevoie de 50. În felul ăsta mă asiguram că fața îmi este protejată complet de soare și sper ca într-un viitor cât mai apropiat să se ducă acele pete pigmentare.

Despre crema nuanțatoare de la Frezyderm

În primul rând am fost surprinsă să văd sticluța cu cremă care este foarte generoasă. Are 50 ml, cu o pompiță în partea superioară care dozează produsul puțin câte puțin pentru a evita risipa. Am să vă spun câte filtre are pentru protejarea pielii și apoi am să vă povestesc exact experiența mea cu aceasta. O găsiți aici.

Cremă Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+ de 50 ml

Cremă Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+ cu Tehnologie Second Skin UVB-UVA-VIZ-IR Protecție foarte ridicată

 • Produs rezistent la apă.
 • Formulă de colorare inovatoare, cu bază științifică, pentru protecție solară.
 • Această formula permite profilaxia eficientă a celulelor, are nivel de toleranță foarte ridicat al pielii, lăsând, în același timp, un film mat pe piele.

Proprietăți:

 • pentru toate tipurile de ten
 • pentru toate vârstele
 • uz zilnic pe pielea curată
 • formulă non-uleioasă
 • domeniu vizibil.

Părerea mea despre crema nuanțatoare Frezyderm

Eu am tenul mai închis și, în plus sunt și bronzată, așa că această nuanța cremei mi se potrivește foarte bine. Ca și consistență este foarte interesantă. Aplicată pe ten și uniformizată se comportă foarte bine. Chiar dacă are SPF 50 nu o simt ca fiind grasă deloc. O dată uniformizată pe ten arată foarte bine, se întinde rapid și tenul rămâne mat pentru că are și această calitate. Nu mai folosesc suplimentar un fond de ten sau ceva de genul pentru că tenul meu nu are nici o altă problemă în afară de petele pigmentare.

Swatch pe o aluniță de pe mână

Aș putea să spun că după 6-7 ore merge fixată cu o pudră pentru că tenul dă semne că se îngrașă și este o senzație de disconfort. Cel puțin eu am acest sentiment și poate că asta se datorează și tenului meu mixt. Per total, sunt foarte mulțumită de acest produs și cred că-mi va ajunge o lungă perioadă de timp.

În colet am primit și foarte multe mostre de cremă și chiar mostre ale cremei cu SPF 30. Mi-a plăcut mult și aia și chiar aș recomanda-o pentru persoanele care n-au probleme cu tenul. Nu uitați că și iarna trebuie să ne potejăm de seară așa că nu ignorați în nici un sezon factorul de protecție pentru ten.

Mă bucur că am descoperit această cremă și această firmă. Cu siguranță nu mă voi opri doar la acest produs și voi mai încerca și altele.

You may also like

18 comentarii

 1. nu prea folosesc eu creme de fata nuantatoare, dar avand si un SPF asa de mare, nu pot zice ca nu ma tenteaza. Ten mixt am si eu, poate mai spre gras nitel, dar eu folosesc si fond de ten si ma gandeam ca poate merge un strat de crema si unul de fond de ten peste?

 2. Cred ca la un moment dat fiecare dintre noi ne confruntam cu ceva pete, mai mut sau mai putin vizibile. La mine, datorita varstei, au inceput sa apata timid, dar sigur, in special in zona decolteului. Mi-ar placea sa o incerc.

 3. Nu am testat o cremă nuanțatoare de acest tip, dar m-ai făcut tare curioasă!! 😀 Trebuie să testez și eu produsul Frezyderm. Îmi place mult faptul că are și spf 50!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.