Întărește-ți imunitatea cu produse naturale

Vremea asta schimbătoare este numai bună pentru instalarea virozelor. Temperaturile sunt în scădere, iar imunitatea noastră are de suferit. Aceste probleme apar de obicei toamna și primăvara când corpul nostru încearcă să facă față schimbărilor de temperatură. Metodele naturale de imunizare par a fi în topul preferințelor și tocmai din acest motiv am apelat atât eu, cât și fetița mea la aceste metode.

Royale Cocktail – combinația perfectă pentru o imunitate de fier

Royale Cocktail este un produs minune marca Apidava. Polenul combate stările de oboseală, redă vitalitatea și tonusul și are efect vitaminizant, antianemic si remineralizant. Lăptișorul de matcă este cea mai prețioasă substanță pe care o produc albinele. În gama de produse apicole pentru imunitate, propolisul are un loc aparte. Este folosit chiar de albine pentru a-și apăra stupul de dăunători, ceea ce îl recomandă drept un stimulent puternic al sistemului imunitar.

Combinația acestor ingrediente miraculoase dau naștere acestui cocktail. Gustul predominant este cel al mierii, dulce, dar se simte și foarte puțin acrișor dat de polen. Eu obișnuiesc să iau câte o linguriță dimineața. O cură cu un produs de acest gen aș considera că este absolut necesată. În plus, este naturală și merită încercată.

Esența de propolis – un produs 100% natural

Esența de propolis este un produs inovativ, 100% natural. Nu conține alcool și înglobează esența propolisului care conține toate principiile active din tinctură, dar care poate fi consumat de catre toate categoriile de persoane, îndeosebi de către copii. A fost conceput special pentru copii datorită beneficiilor terapeutice ale propolisului asupra imunității. Fiind o soluție apoasă, propolisul în apă are o biodisponibilitate mai bună, fiind mai bine asimilat de organism; în plus, nu irită pielea, mucoasele, asigurându-i multiple utilizări.

Poate fi folosită pentru uz extern datorită efectului cicatrizant și antibacterian: pe răni (de la julituri, tăieturi până la leziuni ale pielii), arsuri, iritații (inclusiv iritații ale scutecului), înțepături de insecte, acnee, micoze, etc. datorită efectului antibacterian se poate folosi ca picaturi în nas sau urechi. Poate fi folosită și pentru uz intern datorită proprietăților antibiotice, antimicrobiene, antifungice, analgezice, antiinflamatoare, antioxidante, imunostimulante, în afecțiuni cardio-vasculare, hepatice, afecțiuni ale cavității bucale (afte, herpes) sau afecțiuni ale sistemului respirator.

În cazul administrării orale este foarte important ca doza să fie cea corectă și anume: între 1-3 picături pe kg corp/zi, dar nu mai mult de 40 picături pe zi. Cel mai indicat ar fi  să consultați medicul pentru a vă sfătui în acest sens. De exemplu, pentru fetița mea de 4 ani(19 kg) medicul i-a prescris o linguriță de miere normală peste care adaug 3 picături de esență de propolis. Se recomandă o combinație de genul pentru că are un gust ușor astringent, puțin deranjant, dar care dispare într-o combinașie dulce. Recomandarea a fost făcută pentru 7-10 zile pe lună.

Voi ce produse folosiți pentru întărirea imunitații?

You may also like

15 comentarii

  1. cocktail de sanatate! Felicitari pentru alegere. Este un produs cu un pret bun si ingrediente care prind foarte bine organismului mai ales acum, in sezonul rece. Combinatia de miere, polen si laptisor dematca ne fereste de viroze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.