Cinci motive pentru care parfumul este un accesoriu chic

Situat la limita dintre produs cosmetic și accesoriu, parfumul este indispensabil oricărei persoane. Considerat a fi amprenta personală, parfumul are rolul de a dezvălui câte ceva despre noi. Unele persoane aleg să rămână fidele unui anumit brand sau unui anumit parfum, în timp ce unele persoane preferă să schimbe parfumul în funcție de dispoziție, de temperatură, de sezon sau de locul în care urmează să meargă și vot purta parfumul. Iată cinci motive pentru care parfumul este considerat un produs chic.

1. Datorită aromelor sale

Fiecare produs are aromele sale și notele care îl compun. Orice parfum are note de top, note de mijloc și note de bază. Putem alege un parfum floral dacă suntem o fire romantică și visătoare. Carolina Herrera are parfumuri florale de unde putem alege pe acela care să ni se potrivească și aici găsesc mereu multe parfumuri care îmi plac. Se spune că parfumul floral fructat este preferat de femeile mai active, de cele dinamice. Aromele fructate de parfum pot caracteriza persoanele copilăroase. Ele au rolul de a dezvălui inocența persoanei care le poartă.

2. Un accesoriu unic

Deși locul lui este pe raftul de produse de cosmetică, parfumul este un accesoriu inconfundabil. Un accesoriu nevăzut, dar care își face simțită prezența atât de mult încât te poți îndrăgosti de el. Parfumul este accesoriul care ne îmbrăcă pielea în aromele care ne plac. Pentru a fi un accesoriu irezistibil este important să știm în ce zone să îl aplicăm, la fel cum de importantă este alegerea unei perechi de cercei potriviți. Este recomandat să aplicăm un parfum Tom Ford precum acestea în zona decolteului, la încheieturile mâinilor, în spatele lobului urechii. De preferat este să alegem să aplicăm parfumul după ce suntem gata de plecare, avem machiajul finisat și ținută îmbrăcată.

3. Este asociat personalității

Spune-mi ce parfum porți ca să-ți spun ce fel de persoană ești. Notele parfumate de vanilie cum sunt cele din parfumul Tom Ford, ciocolată, cafea sau ambră, definesc latura îndrăzneață a unei persoane. Totodată emană mister și caracter puternic. Parfumurile care au la bază note de trandafiri, iasomie, sau flori delicate sunt caracterizate pentru persoanele sensibile. Trandafirul este floarea iubirii, a romantismului. Astfel că o persoana care poartă un astfel de parfum este o fire romantică.

4. Creează cele mai plăcute amintiri

Fie că ne aduce aminte de cineva sau de ceva, un parfum poate fi parte a unei povești, a unei trăiri sau a unei vacante. Când mergem în anumite locuri în vacanță, obișnuim să cumpărăm suveniruri pentru noi și pentru cei dragi. Parfumul este un suvenir foarte îndrăgit care reușește să păstreze amintirile vii.

5. Ne încarcă de energie

Un parfum corect ales, ale cărui arome să ne trezească la viață are rolul de a ne influența emoțiile și starea de spirit. simțul mirosului este foarte dezvoltat. La fel cum aroma cafelei ne trezește în fiecare dimineață și aroma parfumului ne încarcă de o stare de bine și entuziasm.

Tu ce fel de parfum porți?

You may also like

15 comentarii

  1. Si eu ador parfumurile, insa foarte greu gasesc acea esenta care simt ca ma defineste! In general nu rezonez cu cele dulci sau florale, insa daca sunt moderate ma prind. In rest, cele mai puternice, car duc spre cele masculine, sunt mereu cele pe care le aleg constant

  2. Nu îmi plac aromele dulci, în rest accept orice. Dacă Îți spun că am primit un parfum dulce în urma cu vreo 4 ani și acum îl am , e aproape jumătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.