Parfumuri solide de la Fragonard

La întâlnirea de bloggerițe din Galați-Brăila am primit un pachet extrem de cochet de la Fragonard Parfumeur. Interiorul era ambalat foarte frumos cu o hârtiuță colorată și interiorul era compus dintr-o cutiuță care conținea 4 parfumuri solide. Parfum solid n-am mai folosit din copilărie. Atunci avea mama un parfum care avea o parte solidă și o parte lichidă care se aplica cu un bețișor. Era un parfum tare cochet și scump și apelam destul de rar la el.

Eu nu plec de acasă fără parfum. Foarte rar mi se întâmplă și asta din cauză că plec pe fugă și uit complet de el. Dacă ar fi după mine aș face abuz de parfum pentru că iubesc să fiu parfumată. M-am bucurat teribil de mult de acest parfumuri solide pentru că sunt într-un format mini și sunt perfecte pentru a fi luate cu mine.

Setul este compus din arome care îmi plac mult: trandafir, floare de portocal, vanilie și violetă. Acestea sunt perfecte pentru a fi ținute în poșetă. Sunt numai bune de aplicat atunci când vrei să-ți împrospătezi parfumul sau în momentul în care ai uitat să te dai cu parfum și ai nevoie să-l reîmprospătezi.

Parfumurile chiar sunt persistente. Cu buricul degetului se ia o cantitate micuță de produs și se aplică pe piele. De preferat să fie dat după ureche, pe gât, la încheieturile mâinii pentru că în felul ăsta parfumul va mirosi o perioadă mai lundă de timp și vaporii se vor evapora treptat.

Parfumul meu preferat este trandafiri și de violete. Cutiuțele în care se găsesc sunt ambalate individual și pot fi folosite pe rând. Ele pot reprezenta cadoul perfect și partea bună este că pot fi oferite separat sau la set. Le puteți achiziționa online de aici.

Ce părere aveți de parfumurile solide? Ați folosit parfumuri solide până acum?

You may also like

8 comentarii

  1. Multumesc ca ai tinut cont de intrebarea mea. Eu chiar nu stiam cum se aplica. Aveam senzatia ca parfumurile solide sunt sub forma de baton si se freaca pe piele. Am tot vazut produse de genul asta, dar nu mi-am luat niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.