Haine mai curate și fără pete doar cu ajutorul lui Vanish

Petele sunt cea mai mare provocare a mea. În ceea ce mă privește pot să spun că sunt ceva mai atentă să nu mă pătez, dar copiii nu au deloc grija asta așa că nu există zi fără pată. Mi-am căutat fel de fel de aliați în lupta mea împotriva petelor și așa am ajuns să folosesc Vanish la fiecare spălare. #VanishLaFiecareSpalare

Vanish Oxi Action Pink!

Vanish Oxi Action Pink îndepărtează chiar și cele mai dificile și uscate pete, previne transferul culorilor, combate mirosurile neplăcute și curăță în mod igienic. Este foarte eficient și este produsul pe care-l folosesc de ani de zile. Niciodată nu m-a dezamăgit și tocmai din acest motiv apelez la fiecare spălare la ajutorul lui. Alternez varianta pudră cu cea lichidă. Varianta lichidă o pun direct pe pată și imediat se vede cum aceasta începe să acționeze și se formează un fel de spumă albă în dreptul petei. După ce las produsul să acționeze îl bag la spălat și cu siguranță totul se duce ca prin minune.

Drept dovadă este body-ul Evei de mai sus care s-a jucat cu o cariocă albastră pe care nu credeam că mai am cum s-o scot. Era unul din acele haine care era la prima purtare și evident că-mi părea rău de ea. Nu știu de ce mi se pare că varianta pudră îndepărtează absolut, dar absolut orice pată. Varianta pudră trebuie folosită împreună cu apa, după care se pune pe pată amestecul de vanish cu apă și cu ajutorul paletei din cutie se freacă pata apoi se lasă se acționeze. Eu am avut rezultate foarte bune chiar și la petele care nu se dădeau duse cu nimic.

Vanish Oxi Action Crystal White!

Vanish Oxi Action este special destinat rufelor albe. În plus, formula sa performantă combate mirosurile neplăcute și curăță în mod igienic. Folosesc mult mai rar acest produs și asta pentru că îmi este mai la îndemână să-l folosesc doar când bag la spălat doar rufe albe.

S-a întâmplat un accident în care soțul meu a aplicat Vanish Oxi White pe haine colorate. Am aflat destul de târziu de asta, când mașina de spălat era deja pornită. Am stat puțin cu sufletul la gură ca nu cumva să se strice toate hainele. Surpriza a avenit în momentul în care a terminat ciclul de spălare și hainele erau într-o stare perfectă și fără pete. În concluzie, se poate să faceți și încurcături de genul pentru că nu se strică nimic.

Cum se pot folosi Vanish pentru ca acestea să fie eficient

În procesul de SPĂLARE:

 • se adaugă 100 ml de Vanish împreună cu detergentul în mașina de spălat
 • se spală manual

ÎNMUIERE

 • se adaugă 100 ml Vanish în 4 L de apă, la maxim 40 grade C
 • pentru rufe colorate folosesc Vanish Pink și las la înmuiat pentru maxim 1 oră
 • pentru rufe albe albe folosesc Vanish White și las la înmuiat pentru maxim 6 ore
 • după înmuiere spăl normal sau clătesc foarte bine
 • pentru cele mai bune rezultate împotriva petelor, frec pata înainte de clătire

PRE-TRATARE

 • Aplic 2 ml de Vanish direct pe pată încât să o acopere complet
 • frec pata manual
 • las produsul să acționeze asupra petei pentru maxim 10 minute
 • adaug 100 ml de Vanish în mașina de spălat alături de detergent și spăl normal

Voi ce fel de Vanish folosiți? Preferați varianta lichidă sau pudră?

You may also like

17 comentarii

 1. Chiar mă gândeam dacă merge să-l încerc la o bluză pe care i0am adus-o buburuzei din vacanță. Mă bucur că am aflat răspunsul din articolul tău. Abia aștept să încerc Vanish oxi action alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.