Emisiuni preferate însoțite de câteva bunătăți

Am foarte multe emisiuni preferate la Pro Tv. Îmi plac câteva emisiuni precum Românii au talent, Master chef, Dansez pentru tine și serialul Las fierbinți. Dansez pentru tine îmi plăcea mult mai mult la început însă acum mă uit datorită faptului că de obicei este singura emisiune mai draguță la care mă pot uita.

Aseară m-am pregătit așa cum trebuie pentru emisiunea Românii au talent și mai exact cu pizza, bombonele și finetti.

 

 

 

Mi-am cumpărat pizza de poftă și mi-am luat doar 2 feliuțe pentru că îmi erau suficiente. Nu se putea și fără ceva dulce și inițial am zis să iau niște Fineti pentru că nu am mai mâncat demult și normal că îmi era poftă dar după asta am văzut bomboanele Crispello de la Milka și mi-am luat și din astea. A fost pentru prima oară când am mâncat bomboane Crispello și mi-au plăcut însă preferatele mele sunt Lila Star Snax(dacă nu ați mâncat trebuie neaparat să le încercați pentru că sunt delicioase).

Știu că voi fi acuzată de unele persoane pentru lucrurile nesănătoase pe care vi le-am arătat însă atunci când mi se face poftă uit de cură și de kilogramele în plus și îmi satisfac plăcerea.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.