Experiența mea la Webstock(2018)

Webstock este unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am participat în ultimul timp. Vă povesteam aici că intenționez să spun prezent acestui eveniment. Am cântărit foarte bine această decizie și m-am suciet de 100 de ori până să iau decizia finală. Nu știu de ce, dar nu eram hotărâtă și nici nu mă gândeam că va fi pe placul meu. Convinsă de alte bloggerițe din Galați și Brăila, m-am lăsat purtată de val și am dat curs invitației.

Cum a început ziua de 5 octombrie

Pe 5 octombrie a avut loc evenimentul Webstock. Am ajuns cu o seară înainte în București și m-am înarmat cu o aplicație de a chema taxiul în dimineața zilei următoare pentru a ajunge la timp. M-am trezit la 7, taxiul nu răspundea, am alergat după un autobuz, nu aveam bilet, am coborât, am așteptat un alt autobuz și tot așa. Nici nu ajunsesem la eveniment și eram transpirată toată și mai fresh ca niciodată la ora 8 :).

Trec peste acest aspect și am ajuns pe la 9.10(evenimentul începea la 9). Am avut noroc că nu începuse deja prima conferință. M-am bucurat că am apucat să-mi iau o cafea de la standul MC Cafe și apoi am intrat la prima conferință. Aici am văzut multe persoane cunoscute din blogosferă. Am văzut multe fete cu care socializez destul de des și pe care nu le văzusem în offline. Despre aceste situații am să vă povestesc ceva mai târziu. Acum vă spun că m-a impresionat Andreea Esca care s-a dovedit a fi o persoană caldă și care a vorbit atât de frumos despre lucrurile din viața ei încât mi-a captat toată atenția. Pe Carbral îl admir mult din online doar că nu m-a impresionat discuția purtată de el. Este drept că n-am reușit să-l vâd încă din primele minute pentru că a început imediat după prima pauză și am fost puțin luată de val și de discuțiile cu fetele.

Md Donald’s ne-a făcut cadou prânzul. Credeam că este singurul mod în care putem servi ceva. Așa că am făcut un Insta Story si am comandat un Meniu Big Mac. Au fost tare prompți și toate comenzile erau etichetate cu contul de instagram. Mi s-a părut tare interesant modul ăsta de a ne servi prânzul. Întâmplarea a făcut că a fost și mâncare pentru toată lumea la prânz. Foarte multe bunătăți și aduceau mereu bunătătți așa că sunt convinsaă că n-a rămas nimeni flămând.

În plus, nu au lipsit dulciurile. Acestea erau oferite de Raiffeisen bank. A fost un stand cu înghețată care toată ziua a oferit înghețată doritorilor. De dimineață până la ora 20 când am plecat eu. Espressoare erau pe la toate colțurile, la fel și stand-uri foto care mai de care mai spectaculoase.

La Webstock am purtat bluză – Wild Fashion, Blugi Mango și botine Zaful

Erau stand-uri la care făceai un clip și îl făcea gif. Nu prea mi-a plăcut deși am făcut vreo 2 filmulețe. La standul Bitdefender te pozai și participai la un concurs. În plus, dădeau tuturor persoanelor care se pozau la acest stand câte un stick de 30 GB cu sigla firmei. Aveau și un concurs la care puteau participa persoanele prezente.

Cel mai bun fotograf a fost Cristian Șuțu care a fost la standul HP. A făcut niște poze fantastice. Toate pozele erau superbe și se pare că lua cele mai bune cadre ca să pună în evidență persoanele. Standul era compus dintr-un leagăn care era plin cu flori. Avea și multe culori frumoase, dar și el era talentat. Cred că este un fotograf de exceptie. Dacă aveți nevoie de ceva, puteți apela la el.

Samsung avea o cabină cu neoane care dădea impresia de profunzime. Se făceau pozele cu un telefon Samsung și se trimiteau pe mail cu o aplicație. Mi-a părut rău că n-am apucat să-mi fac o caricatură. Am văzut poze reușite la fete.

3 sesiuni diferite la Webstock împărțite pe grupe de preferințe

După pauza de masă s-a împărțit în 3 sesiuni: New Trends Stage, Galaxy Stage și Creativity Stage. Eram toate în același timp și erau diverși speakeri. Puteai să intri și să ieși oricând și să te muți în orice moment.  Fiecare sesiune avea 2 teme pe care le aborda. La început am participat la New Trands Stage- Digital Session, iar după pauză am intrat la Creativity Stage Communication Sesion. La a doua conferință au fost preszente Andreea Balaban și Prințesa urbană. Am cunoscut alte persoane foarte bune la această a doua sesiune și chiar aș putea să spun că a fost pe placul meu.

După aceste sesiuni urma gala, iar după gală petrecerea. Venită de dimineață de la ora 9 eram deja obosită. Se făcute ora 20 și eram cam ruptă de oboseală. Am plecat acasă cu o senzație tare plăcută și cu o dorință arzătoare de a veni și la anul. Mă bucur mult că am cunoscut multe fete frumoase și despre marea majoritate dintre ele mi-am făcut o părere bună. Să nu mai vorbesc de Delia care a stat să facă poze cu toată lumea și a fost foarte zâmbăreață.

 

You may also like

15 comentarii

  1. Mă bucur că te-ai simţit bine , că te-ai distrat , că ai cunoscut şi ai petrecut timp cu persoane frumoase . Ai rămas cu amintirii frumoasee , si asta imi place . Multumim ca ne transmiti mereu din experientele tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.