Particip la cea de-a zecea întâlnire Webstock

Webstock adună foarte multe persoane din online într-un singur loc. Este primul eveniment mai mare la care particip și mă bucur că le sunt alături în acest moment când împlinesc 10 ani. Sunt convinsă că va fi un eveniment frumos plin de evenimente frumoase. Trebuie să recunosc că n-am avut suficient curaj să spun prezent unui eveniment de genul și că am ceva emoții de această dată.

De ce particip la Webstock

Webstock este cel mai important eveniment dedicat mediului online din România. Este o întâlnire între bloggeri si companii care au drept rol schimbul de informații, strategii de promovare, informații de ultimă oră și care sunt tendințele în online. Cu alte cuvinte multe lucruri interesante și de interes pentru un blogger. Anul ăsta, la cea de-a zecea ediție am fost declarată blogger acreditat. M-am înscris pe site și am fost acceptată și asta mi-a oferit o mare încredere în mine și curaj de a trece la un alt nivel.

Anul trecut a fost prima oară când am interacționat cu bloggerițele din Galați-Brăila și a fost o experiență frumoasă și interesantă. Nu credeam că-mi va plăcea atât de mult. Asta m-a făcut să-mi doresc și alte persoane și să mă motiveze ca pe 5 octombrie să spun prezent la Webstock. Întregul program poate fi găsit aici.

De ce mi-am făcut blog și ce mă motivează să scriu

Mi-am deschis blogul în 2009. Îmi doream să văd cu ce se mănâncă deși nu aveam experiență mai deloc. Aveam o conexiune la internet care la acel moment era un fel de lux și un calculator. Nu munceam și căutam tot felul de câștiguri. Un prieten mi-a spus că aș putea să câștig ceva din blog, puțin și în timp. Am zis că sunt răbdătoare și am tot așteptat, dar după un an nici măcar 10 dolari nu strânsesem. Scriam rar, când vroiam, cum vroiam și nici nu cred că mă citea cineva.

După vreo 2 ani l-am cam abandonat și apoi am început să scriu, dar destul de rar. Nu erau articole documentate, nu erau foarte interesante și totuși îmi făcea plăcere să-mi pot permite luxul să fac ce vreau pe blogul meu. Ulterior au început să vină și colaborările. Asta m-a motivat și m-a făcut să scriu cu o anumită frecvență și să aloc mai mult timp blogului. Important este că scriu cu plăcere atunci când am chef, timp și inspirație. Pentru mine aceste aspecte sunt importante și îmi place să cred că sunt într-o continuă creștere. Îmi doresc să fiu și mai cunoscută și să trec la un alt nivel!

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

12 comentarii

  1. Draga mea, sincer îți doresc sa atingi cele mai înalte culmi sa ai mult succes, eu cred ca este foarte vizitat blogul tău, mereu interacționezi cu cititori și știi sa ne bucuri cu subiecte dintre cele mai diverse și interesante.

  2. sa iei notite si sa nu uiti sa ne povestesti si noua ce v-au invatat util pe acolo. Stii ca eu nu prea le am cu evenimentele, dar imi place sa trag cu ochiul pe la altii, sa fur de la ei informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.