Isteț de mic – Carte cu exerciții pentru copii de 4 – 5 ani

Dacă este weekend atunci să avem ceva activități extra și cu copiii. Chiar dacă o mare parte din timp îl petrec jucându-se, mă gândesc că exercițiile făcute în joacă i-ar plăcea la fel de mult. O dată cu începerea grădiniței nu mia face foarte multe exerciții acasă. O prind mai rar, ca de exemplu în weekend. Îmi place să văd ce a mai învățat în ultimul timp și să încerc să-i arăt și chestii noi.

Am luat cartea Isteț de mic! Toate cunoștințele necesare 4-5 ani online. Mai exact, am apelat la Libris.ro. Este locul de unde mă aprovizionez eu cu cărți și sunt tare mulțumită de titlurile găsite, de prețuri și inclusiv de livrarea promptă.

Despre cartea Isteț de mic

Isteț de mic este o serie de cărți care poate fi folosită la diverse vârste. Știu că am avut și varianta pentru 2-3 ani, găsiți aici recenzia cărții. Îmi place mult cum este structurată cartea pe principalele grupe de interes. Concret, găsim limbaj/citire, exerciții grafice/scriere, matematică și cunoaștere. Exercițiile au un grad de dificultate mai mic sau mai mare în așa fel încât să se poată descurca copiii și să fie nevoiți să învețe constant lucruri noi.

Îmi place tare mult să șucrez pe această carte pentru că activitățile se întrepătrund. Nu sunt grupate exercițiile de matematică sau doar cele de cunoaștere. Ele sunt organizate frumos pentru a-i putea ține atenți pe cei mici și să le facă plăcere să lucreze.

Așa cum puteți vedea. În partea superioară a paginii sunt prezentate anumite momente ale zilei pe care copiii trebuie să le asocieze. Trebuie să recunoască o zi însorită de una ploioasă și chiar să învețe zilele săptămânii. Cu anotimpurile nu stăm chiar atât de bine chiar dacă ar putea fi un subiect banal. Cu timpul le va învăța pe toate.

În poze puteți vedea ceea ce a mai lucrat Cristina. N-a făcut mare lucru și totuși mă bucur când o prind și o conving să mai lucrăm puțin. Această carte este pe placul ei și pentru faptul că are autocolante. Este tare interesant pentru ei să le lipească așa că vă recomand să încercați genul ăsta de cărți specifice copilului vostru.

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.